Debeli

debeliSve se nekako desavalo na brzinu…Posao sam i ja sa njima ali nije mi se islo .Znao sam da cu se smoriti jer u selu cak nije bilo ni signala za telefon.
Radilo se punom parom,mene je zpalo da odvezem neke dzakove psenice u neki magacin. Jbg bas je bilo vruce,a isao sam dosta daleko..Izasao sam iz traktora i dozivao,ali niko mi se nije javljao,usao sam u drvenu baraku bila je prazna,krenuo sam prema magacinu.Cim sam usao video sam iznenadjujuci prizor.Muskarcina,bradonja,nekih 40ak godina,spavao je tvrdim snom na slozenim dzakovima ,posmatrao sam ga ,polako prisao i napravio grimasu da viknem da ga probudim ali tad sam primetio s desne strane njegovu nabreklinu.Bas sam se obradovao,a nabreklina je postajala sve veca.Ne bas toliko velika koliko debela.Posmatrao sam ga,kurac se u sirokim pantalonama uspravio potpuno a ja sam balavio.Trajalo je to neko vreme,odmakao sam se do vrata i udario po njima.Skocio je,e gde bas sad.da.me probudis zagrmio je..Sta ti treba upitao je,objasnio sam mu i nisam skidao oci s njegove nabrekline.Sanjao sam zestoki sex,rekao je,a nisam jeb’o tri meseca.Nasmejao sam mu se.Ajde doteraj traktor da to izbacimo…Brzo smo to izbacili,oznojao sam se posteno,a i on je.Hoces rakiju upitao me je,e cekaj,evo deda je poslao flasu za tebe.Popili smo po jednu.Sta kazes,nisi jebo tri meseca,upitah onak,pa sto tako dugo? Ajde mali,lako je vama,lepi mladi,zgodni,a nama malo starijima nijedna dobra neda picke,a ove kurvetine necu da jebem .
Imas dobru kurcinu,rekoh mu,ha ha,nasmejao se samo i protrljao medjunozje…lepo je videti muskrcinu s tskvom kurcinom,a sto je lepo upitao je sad potpuno ozbiljan. Pa lepo je samo sam ponovio.Razuman covek.Shvatio je odmah.Gledao je prema vratima i razmisljao.
Shvatio sam o cemu se radi…ne znam hocu li moci ali dok ne probam necu znati.Ustao je i zatvorio vrata.Sad je vec bio polumrak.Prisao je i raskopcao pantalone koje su sam pale.
Debela poludignuta kurcina je stajala ispred mene. Iskoracio je iz njih.Bez reci sam se spustio ispred njega na kolena.Primakao sam glavu kurcini,mirisao sam ga,jak muski miris me jako palio.jezikom sam presao preko kozice prevucene preko glavica.Nije bilo reakcije,primakao sam se jos malo i uzeo ga u usta skoro do muda.Sad se vec poceo puniti,postajao je sve deblji i tvrdji,polako sam pomerao glavu.Lagano sam usnama svukao kozicu sa ogromnog glavica i ousevio se njegovim ukusom.Sad je vec bio tvrd kao kamen i pulsirao je.Dudlao sam ga lagano,uvlaceci ga do muda koja su se skupila,pomilovao sm ih. Uzdisao je na svaki moj pokret a ja sam uzivao i polako ga dudlao.Stani,,svrsicu,isprekidano je rekao.Odmakao se i seo na dzakove. Prisao sam mu i opet se spustio na kolena,rasirio je noge,vrhom vlaznog jezika sam prelazio preko njegove zilave,debele kurcine.
Stenjao je sve jace,opet sam ga uzeo u usta,pomerao sam glavu,disao je sve ubrzanije,i onda je jako zastenjao.Negovo vrelo seme je punilo moja usta,mlazevi su golicali moje grlo.Gutao sam sve do poslednje kapi,a on se polako smirivao i opustao,jos po koja kap,ali svaki moj dodir mu je izaziva trzaj. Ustao sam i bez reci krenuo ka vratima. Svaka cast,rekao je. Ako si raspolozen dodji veceras opet rekao je. Bas mi se dopalo. I meni rekao sam mu i uleteo u traktor.
Vec je pocelo polako da se smrkava,istusirao sam se i rekoh im da ode malo do sela.Brzo sam vozio da ga vidim sto pre,uleteo sam u brvnaru.Sad je vec bila malo sredjena,a i on je bio lepo pocesljan,mirisljav;istusiran.Seo sam pored njega,polako sam primakao glavu k njegovoj.Malo je uzmakao,ali ipak je prihvatio moje usne,poljubio sam ga.Zagrlio me je i poceo da preuzima inicijativu.Rukama sam prelazio preko jakih maljavih grudi.Malo sam mu stegao bradavicu i to ga je pokrenulo.Skinuo mi je majicu i polako spustio usne na moje grudi.Njegova ostra brada je palila sva moja.cula i ostavljala crvene tragove po kozi.Naglo se nadvio nad mene,skidao mi je sotrs i gace skoro ih pokidao.Pretvorio se u znver.Prebacio me je preko “kolena” i nekoliko puta udrio po guzi.Gurao sam ruku prema njegovoj kurcini koja je bila tvrda kao kamen,a on mi je sirio guzove i pljuvao na cmar.Prodro je prstom u mene i kruzio je po meni kao da trazi nesto,trudio sam se da se opustim.Odgurnuo me je i skinuo se.Njegovo krupno maljavo telo je u meni izazivalo toliko uzbudjenje da nisam smeo drkati jer odmah bi svrsio.Povukao me je ka lezaju,spustio sam se a on se okrenuo kontra.Popeo sam se na njega i dohvatio usnama balavi glavic. Ukusnu kapljicu sam jezikom razmazivao po glavicu i jos nekoliko sledecih.Jako je sirio guzove i usao medju njih. polako je jezikom ispitivao teren.Kao picka si prava,rekao je uzbudjeno,uh kako ti je uska rupica.Nasadio sam dupe nanjegovo lice.Snasao se i poceo slasno da lize cmar i da me bode svojim licem.Lepo i polako sam dudlao tvrdu kurcinu,pulsirala je.Igrao sam se s mudima,a on je gurao jezik sve dublje u mene. Zeleo sam da osetim kurcinu u sebi,tu pravu debelu.Pomerio sam se i naguzio.Naskocio je,nakvasio cmar i kurcinu.Nije ga pridrzavao,samo je mene uhvatio za kukove .Kurcina je sama nasla rupicu ,krenuo je,ostar bol je. kratko trajao,a ispunjenost je bila sve veca.Potpuno me je ispunio svojom debelom kurcinom,a nije jos usao ceo.Malo sam zamesao,tad se i on razestio.To kurvice moja,zastenjao je.Mesaj,mesajjj…Slusao sam ga iako me je jako stegao za kukove i nisam imao puno prostora.Mesao sam ,pokusao sam malo da ublazim njegove udare i ublazim zabijanje ali bilo je jako zestoko.Tako kurvice,dahtao je,hvatao me je za ramena i upirao svom snagom u mene.Stenjao sam i ja.Bilo mi je lepo,mesao sam i imao toliku kurcinu u sebi.
Izvadio ga je.Seo je na malu drvenu stolicu bez naslona. Dodji,pozvao me je.Volim kad mi mala kurvica sedi u krilu.Prisao sam i opkoracio ga.Balavu kurcinu je naslonio na moj cmar i polako sam se poceo spustati na njega.Tako kurvice moja,bravo.Usao je ceo,malo sam se primirio i polako se poce podizati i spistati na njemu.Oho,tako,bravo kurvice moja,nabijao je i on,ali ja sam ga sad usporavao.Seo sam do kraja,cak sam mu osecao i velika muda,zagrlio me je snazno i ljubio divljacki.Polako sam kruzio kukovima,onda sam poceo ubrzavati,osecao sam kakoxmu lomim to debelo koplje,oba smo bili mokri od znoja,a ja sam sve jace lomio debelu kurcinu.Stenjao je,sve dok me nije stegao za kukove i kretao napred-nazad.Svrsavao je uz jako stenjanje,duboko u meni je lio svoje seme.Nastavio sam jos da se krecem,jos uvek je bio tvrd i debeo i nije me pustao .Kurcina.je polako izasla iz mene.Pokusao sam da zadrzim njegovo seme u sebi ali nisam mogao da skupim razglavljeni cmar.Legao sam pored njega,prebacio je ruku preko mene i poljubio me.Odavno nisam ovako svrsio.
Ustao je i sipao nam po jednu rakiju.
Primeto je da gledam u njegovu balavu kurcinu koja je jos uvek bila debela.Nasmejao se i ustao i otisao u mracniji deo barake.Vratio se sa velikim debelim oguljenim krastavcem u ruci.Prisao mi je,i stao ispred mene.Uzeo sam baluvu kurcinu u usta i dudlao je.Lezi ,rekao je,tako naguzi se,lizao je opet moj cmar,i onda je naslonio krastavac na otvor.Dugo ga je uvlacio u mene,zastao je pola u poceo da kruzi s njim .Osecaj je bio predivan,masirao mi je prostatu verovatno,jer je iz moje kurcine potekla tecnost,zamesao sam iz kukova,to ga je verovatno palilo,jer sam osetio u ruci kako mu se kurcina kruti.Opet je bio tvrd,namestio se i legao sam preko njega,bio sam ispunjen krastavcem i lizao sam kurcinu.Dudlao je celu primao u usta.Vadio je krastavac i gurao jezik duboko u mene.O picko razjebana,dahtao je.Muda su mu se skupila,a ja sam mu zatezao kozicu do kraja i vrhom jezika prelazio preko njenog sastava sa glavicem.Opet je iz kurcine potekla tecnost,slivala mu se do muda a ja nisam prestajao.Zestoko je zabijao krastavac u mene,jos gurao prst pored njega.Stenjao je i trzao se alisam prestajao.Jak mlaz semena me je pogodio u bradu,ostale sam primio u usta,stenja je jako,a ja sam ga i dalje dudlao ne obaziruci se na njegovo trzanje.
Dudlao sam ga i sve isisao iz njega.Ustao sam i seo na stolicu.Opet je sipao rakiju ,polako sam trazio svoje stvari i spremao se da odem.
Citav naredni dan sam imao osecaj da mi je cmar otvoren.Uzivao sam u tom osecaju i jedva cekao petak.