Doktor

doktorJa sam u porodici veza za sve.Trebalo je tih dana smestiti “strinu” u bolnicu. Nije mi to bio problem,znao sam dosta ljudi iz te branse,na kraju me nacelnik hirurgije pozva u kancelariju,pa zar opet,?Upitao je sa osmehom…Sve je bilo sredjeno za tili cas,mada sam morao da doktorki ucinim uslugu,”izveo sam njenu mezimicu na aktuelni splav”…Potpuno zadovoljenu sam vratio kuci u svitanje,a njena majka se vrhunski zahvalila za to i angazovala najboljeg hirurga.Posle operacije sam ga sacekao u lekarskoj sobi.Usao je, nasmejan,izuzetno lep,crn muskarac. Upoznali smo se,razgovor o pacijentu je otisao do bracnog stanja i mesta za izlaske.Kako da se oduzim,upitao sam ga,pa, povedi me posle 22 na pice,rece uz osmeh. Dogovoreno. Dopao mi se,nece mi biti tesko.
Nisam ga dugo cekao, brzo smo stigli,mene konobar nije ni pitao sta pijem,a on je rekao isto i pokazao glavom na mene.Bilo mi je jasno kud vodi ovaj izlazak. Pojacaj,rekoh konobaru. Polako smo pili crno vino uz guaranu i jeger.Pustio sam da mu malo popuste ventili i da mu se razveze jezik.Polako sam mu se priblizio,ocekivao sam njegov korak,”slucajno” je presao rukom po mojoj butini. To je to,prosto sam znao.Idemo rekoh mu, nema problema,dodao je. Brzo smo stigli do mog stana. Seo je na trosed,moze jos jedno upitao sam ga dok sam raskopcavao kosulju. Jasno sam mu video nabreklinu,a ni svoju nisu mogao sakriti.Ispili smo brzo.Preuzeo sam “stvar u svoje ruke”. Nije se opirao,duboko sam ga ljubio,njegova ruka je vec bila na mojoj kurcini.
To je to! Polako sam raskopcao pantalone,za ostalo se pobrinuo on.Ustao sam,uhvatio ga za glavu.Gutao je moju veliku kurcinu skoro do muda,nije se opirao,dugo ga je dudlao.Usisavao je muda u usta,to me je palilo zestoko. Idem do kupatila rece. Cekao sam ga potpuno go,navukao sam kondom na kurcinu.Brzo je izasao.Izuzetno zgodan,zategnut,misicav.Dodji,pokazah mu mesto rukom,brzo sam mu usao prstom u vlazan cmar,jos je curela voda iz njega.To sam voleo,lagano sam ga pomerio.Brzo sam ga nasadio na kurcinu.Stenjao je.Polako sam poceo da ga karam,ali bio sam razocaran.Lezao je kao “drvo”.Nije se pokretao.Mrzio sam takve momke.Zivni malo rekoh mu dok sam ga okretao cetveronoske. Nekoliko puta sam ga snazno udario po dupetu,stegao jako za kukove i nasadio ga do muda. Tad je on poludeo,zavrtio je ludacki ,mestao je,trljao je otvoreni mokar cmar o moje dlake,bio sam na sedmom nebu. Legao sam na ledja,naskocio je na moju kurcinu,lagano se izdigao i nastavio da skakuce i kruzi.Nabijao sam ga punom snagom.Njegova kurcina me je udarala po stomaku,tvrda kao kamen,muda su mu se skupila,ali napipao sam ih.Skakutao je,pridigao sam se,dodji rekoh mu,popeo sam ga na radni sto.Punom snagom sam se zabio u njega,podupro se nogama i zamesao.Veliki udar sam osetio duboko u sebi.Svrsavao sam u njemu.Nisam ga vadio,drkao je i mesao,brzo je svrsio.
Razisli smo se. Sledeci dan se nismo videli,uvece oko deset me je opet pozvao,dodji do mene na posao.
Lepa lekarska soba,pili smo viski,smejali se.Neko je kucao.Usao je.Takodje u mantilu.Izgledao je kao da je jedva punoletan.Pruzio sam mu ruku.Strasno mi se dopao, doktor je ustao i zakljucao vrata.U meni se probudila strasna zver.Skidao sam malog,a doktor je mene skinuo.Mali je bio na kolenima, pusio je naizmenicno doktoru i meni,dobro je to radio.Umeo je. Popeo sam ga na sto,i rasirio mu noge,doktor se bacio na njegov cmar.Lizao ga je,a meni je mali lizao muda i prepone.Dodji,pozva me doktor,nisam mogao da odolim.Mali se grcio pod mojim naletima,polako sam ulazio.Doktor je krenuo jezikom k mom cmaru.To me je jako uzbudilo i zestoko sam malog karao,a doktor mi je rukom masirao muda.Nisam dugo izdrzao,svrsio sam u malom.Opet je bio na kolenima i dudlao doktoru,uhvatio ga je za glavu i karao ga u usta.Svrsio je duboko u njima. Brzo smo se obukli.