Gostinjska avantura

gostinjska-avanturaTrudio sam se da budem dobar domacin,uvek su mi gosti cinili zadovoljstvo.
Zima se oduzila,sneg veliki,skoro svake veceri mecava.Nama su se najavili gosti.Tacnije zenina sestra ,zet i klinac. Jako sam se iznenadio kad sam video klinca,zgodan 19to godisnjan, malo sitnije gradje,blago feminiziran.Vec kod zagrljaja za dobrodoslicu strasno sam se napalio,kurcina mi je skocila kao luda.
Namerno sam narednog dana potegao sa njima u setnju po snegu.Hteo sam da ih dobro izmorim,u tome sam i uspeo,tako da su posle vecere zet i sestra otisli na spavanje u sobu na spratu,zena je jos sredjivala po dnevnoj sobi,a ja i mali smo duboko zavaljeni gledali neki film.Idem i ja na spavanje,rece zena,hajde ti otidji da proveris grejanje. Dobro,sad cu ja rekoh joj.Cuo sam kako zatvara vrata. Moze jedna domaca upitah malog, jedva je pristao,dok sam mu sipao kurcina mi je vec poskakivala u gacama.Trenerka nije mogla da ga prikrije,mislio sam da ce da pukne.Bilo mi je malo neprijatno,ali radovao me je njegov pogled na moje prepone. Hajde da nalozimo vatru,rekoh mu. Obukao sam jaknu,uzeo sam njegovu i polako ga zagrnuo s ledja,naslonio sam kurcinu na njegove guzove,nije se pomerio.To je to,znao sam. Teco,rece mali,sacekaj malo moram u wc,cekam te u dvoristu u onoj prostoriji levo,gde nam je pec. Usao sam u prostoriju,bilo je prevruce,dobrih 40 stepeni,bacio sam jaknu na veliki sto,skinuo duks i nalozio pec. Cuo sam ga kako dolazi, usao je. Polako sam mu prisao.Skini jaknu,vruce je,primakao sam mu se,uzeo mu jaknu i bacio na sto.Nisam mogao da mu odolim,stegao sam ga u zagrljaj,srce mu je udaralo,poljubio sam ga.Delovao je malo uplaseno,ali brzo se opustio.Krenuo sam rukama da istrazujem njegovo mlado,zgodno telo,polako sam mu razmicao guzove,on je pipao moju debelu kurcinu.Nisam mogao da izdrzim,odgurnuo sam ga,z trenunatk smo bili goli,povukao sam neke kartone i sundjer na pod,bacio jaknu i njega.Legao sam pored njega,strasno smo se ljubili,ruka mi je napipala njegov maleni vreli otvor,izgubio sam razum,jos kad sam osetio da je vlazan i podmazan,uh.Stenjao je dok sam ulazio prstom u njega.Uskocio sam medju njegove noge,podigao ih na ramena,kurcina je sama nasla put,rasirio sam mu cmar,krenuo sam ludacki,zaboravio sam da imam jako debelu kurcinu,mali je stenjao pod svakim mojim naletom,trzao se,mislio sam da mi se cini da se otima,kao da je hteo da pobegne,nisam popustao,ludacki u punoj snazi sam mu ga uterao do muda. Stenjao je,cvileo.Spustio sam mu noge, naslonio se na njega,tek kad sam mu video suze shvatio sam da ga je bolelo.Hteo sam da ustanem,ali on me je stegao.Shvatio sam da to zeli,polalo sam ga karao,vadio skoro celog. Malo sam se uspravio,on me je odgurnuo,naslonio sam se uz zid,opkoracio me je i spustio se na moju kurcinu.Skakao je po meni kao ziva vatra,stezao sam mu guzove i usporavao ga,ali nisam uspeo.Svrsio sam duboko u njemu. Ustao je sa njega tek kad je kurcina ispala iz njega.Odmah se bacio na dudlanje.Kupio je spermu sa mojih dlakavih muda,dudlao ga je vrhunski.
Uhvatio sam ga kurcinu bio je tvrd strasno,mali je imao poveca muda,to volim jako, vukao sam mu ih,opustao i igrao.Moja kurcina se opet ukrutila u njegovim ustima.Usao sam u njegov cmar sa dva prsta,igrao sam se,odgurnuo sam ga,vec je dugo dudlao kurcinu, podigao u narucje,zagrlio me je,lagano sam ga spustao na kurcinu i drzao za guzove,vrteo je lagano na njemu,stenjao je,naslonio sam ga na zid i pritisnuo grudima.Stenjao je jako,a ja sam ga ludacki karao.Muda su mi se klatila u prazno,dobijao sam neki napad ludila kad sam bio u njemu.Okrenuo sam se i spustio ga na sto,legao je,ja sam sad imao bolji oslonac,bio sam jaci,hteo je malo da uzmakne,ali poklopio sam ga svojim telom, nabijao sam se ceo u njega,duboko do muda,vadio ga celog napolje,malo sam se umorio,odmakao se.
Mali je polako krenuo da ga dudla.Uvlacio ga je u usta,stajao sam ispred njega, krenuo je prvo da lize moja dlakava muda,a onda je jedno po jedno uzimao u usta.Mislio sam da cu explodirati od uzbudjenja koje mi je cinio njegov jezik,iznenadio sam se kad je krenuo jezikom prema mom cmaru.Hteo sam da ga odgurnem,ali umesto toga sam podigao nogu na sto.Mali je znao sta mi godi,vise od mene.Lizao mi je cmar,zavlacio jezik u njega,hteo sam da ga izdrkam,ali sam osetio kako sama tecnost ide iz mene.Mali je uzeo kurcinu u usta i olizao svu tecnost.Opet sam ga podigao i bacio na sto.Ludacki sam usao u njega,rasturao sam ga kurcinom,bio sam potpuno obliven znojem,on je bio mokar od mene,stenjao je ,sto od moje kurcine,sto od stiska. Nisam vise mogao da izdrzim,svrsavao sam u njega, drkao je i on je brzo prosuo svoje seme.Legao sam na njega,grizao sam ga po grudima,on me je drzao za kosu. Brzo smo se obukli i otisli u kucu.Sve je bilo mirno,niko nije primetio nas nestanak. Na brzinu sam se istusirao.Dok sam cekao da se on istusira popio sam dve case crnog vina da malo povratim snagu.
Naredna dva dana nikako da nesto uklopimo.Tek treci dan smo ostali sami,ostatak je otisao u posetu nekoj rodbini.
Cim su otisli stao sam iza njega,odmah sam ga poceo skidati,jos su se videli moji tragovi po njemu.Mali je vec bio spreman,prislonio sam kurcinu na njegov cmar, naslonio se na komodu,nasadio sam ga brzo na kurcinu,uhvatio ga i bukvalno nosio na kurcini.Spustio sam ga na trosed,ljubio sam ga po vratu,a on je mesao kao nikad do sada,upirao sam se jako,duboko u njega,stenjao je,ali nije posustajao. Dugo smo se borili sve dok neko nije zakucao na vrata,nisam se obazirao,stegao sam ga jace,grublje i svrsio u njemu. Uzeo je garderobu i pobegao na sprat.Taj neko je bio opet na vratima.Obukao sam se, e druze,bas sam bio iznenadjen kad sam ga video.Pa otkud ti,evo,bio u prolazu,rece moj stari poznanik ulazeci u kucu.Izgleda da sam te probudio ili skinuo sa zene upita me i pokaza na mokru fleku od sperme na mojoj trenerci. Ma jok,spavao sam rekoh mu uz osme,zena nije tu,imam jednog gosta odmara gore.
Skuhao sam mu kafu i sipao vino,pricali smo kad je mali sisao niz stepenice,pozdravio se i otisao u wc. Pa druze nisi valjda njeg,upita me prijatelj,nisam rekoh mu,ali nisam bio dovoljno ubedljiv. Nasmejao se,kako se mali snalazi?Upitao je,a ne,ne,rekoh mu,nemoj da ti pada na pamet,ma sto da ne,malo samo,znas ti mene,rekao je,secas se sta smo onda radili s onim malim na jezeru,uh kako je bilo dobro,rekaj je i vec trljao svoju kurcinu u pantalonama.Mali je izasao iz kupatila,krenuo je da sedne,uhvatio sam ga za ruku i povukao sebi u krilo.Bio je zbunjen,ali prijatelj je ustao i poljubio ga u usta. Dugo su se ljubili,ja sam mu zavukao ruku u guzove.Polako sam drugom rukom otvarao pantalone prijatelju.Ima lepu obrezanu kurcinu tvrdu kao kamen i velika muda. Pantalone su pale,a ja sam mu spustio gace.Igrao sam se s njegovim mudima,malog sam uhvatio za glavu i gurnuo je prema njegovoj kurcini.Brzo se snasao,a ja sam mu vukao i masirao muda.Puna,velika,postajala su sve tvrdja.Mali ga je gutao skoro celog,nabijao sam mu glavu na njega,prijatelj je uzdisao.Polako sam ga odgurnuo.Nemamo puno vremena.Bili smo goli za sekund.Seo sam na trosed,mali me je opkoracio i nasadio se na kurcinu,a prijatelj se popeo pored mene,opet sam ga uhvatio za muda i gurnuo malog.Sad ga je usisao do kraja,sve je bolje dudlao,ludeo sam od tog prizora,mali se zadovoljno,kurvanjski smeskao. Ustao sam,prijatelj je stajao isto,podigao sam malog,prijatelj se straga namestio kurcinu,brzo je uleteo u njega,dugo ga je karao,stegao sam rukom njegova muda,kao nekad,tako je mogao da kara dva sata. Spustio sam malog na pod,prika je legao a mali ga opkoracio,gledao sam kako nestaje kurcina u njemu,naleteo sa,prislonio sam kurcinu,mali je hteo da ustane,ali prika ga je stegao, nije imao kud,krenuo sam,stenjao je,mrdao se,to mi je pomagalo,sve sam dublje ulazio,osecao sam kako pulsira tvrda prikina kurcina,mali je stenjao,cicao,trzao se.Sastala su nam se muda,malo sam se umirio,povukao malog jos malao,ludacki sam ga karao.Prijatelj se trudio da ga nabija,a mali se koprcao izmedju nas,stenjao je otimao se,osetio sam kako to priku strasno pali.Dugo smo se tako borili.Prika je prvi svrsio,a ja odmah za njim.Pustio sam malog poslle nekog vremena.S mukom je otisao do kupatila.Nisam cuo kad je otisao gore u sobu,i mi smo otisli da se sredimo,uzeo sam njegovu garderobu i odneo je gore.Lezao je u krevetv okrenut ka zidu.Sta je,upitah ga,nista,rece mali,samo me jako boli cmar,daj da vidim.Stvarno je bio jako otvoren,vreo i jako crven,nista to nije,rekoh mu.Poljubio sam ga,proci ce to. Vratio sam se k priki,pili smo vino i zadovoljno se smeskali.Hteo je da krene,a ne,ostani da prespavas ovde,pristao je i jos se jednom osmehnuo onako kako samo on ume!