Gradjevinski radnik

gradjevinski-radnikTe godine se u mom kraju pravilo citavo novo naselje,a ja sam uzivao gledajuci radnike sa svoje terase koja je bila gotovo uz zicu koja nas je razdvajala od gradilista.Nekako se desilo da je tu bila i slozena gomila dasaka,a momci su cesto dolazili pisati uz te daske i jedino se moglo videti iz moje sobe.Tako bi ja oko 17h cesto stajao u sobi i drkao.Momci su se lagano i opusteno ispisavali uz daske ne sluteci da ih ja posmatram.Za kratko vreme sam znao ko ima kakav kurac i mastao sam da ih vidim dignute,ali ni jedan nije bio dignut svi su opusteno pisali a meni je i to bilo dovoljno.
promenila se grupa radnika,dosli su novi i nastavili pisati tamo….Opet isto,ali sad je napolju bilo dosta vruce i kite su im nekako bile vece,opustenije.Posebno sam se palio na jednog krupnijeg momka koji je imao ogroman kurac i za vreme pisanja mu je svlacio i navlacio kozicu.U pocetku njegovo pisanje je kratko trajalo ali vremenom je pisao najduze i po prestanku ga je lagano drkao i cedio iz njega svaku kap.Desavalo se da kurcina pocne da raste i ja bi tada drkao do besvesti na njega.
Sedeo sam opet na terasi i ucio,spremao sam neki ispit,zaneo sam se i video da grupa zavrsava s poslom i verovatno sam vec nekoliko pisanja propustio.Skocio sam i utrcao u sobu.Taman je onaj krupni momak pisao,a ja sam se zaneo,lagano ga je drkao a i ja sam,tek kad je pogledao ka meni i nasmejao se shvatio sam da zavesa nije navucena.Bilo mi je jako sramota.Mislio sam da ce svima da kaze i da ce me “otkriti “…
Ostao sam nekoliko dana u gradu kod drugara i kad sam dosao kuci plasio sam se izaci na terasu.Skupio sam snage,seo sam i malo sacekao.Sve je bilo kao pre,ali doziveo sam pravi sok kad je onaj krupni momcina krupnim koracim prilazio ogradi.Pa dobro mali gde si ti,nema te neko vreme.Bio sam zauzet rekoh mu,jedva sam skupio snage,dobro mali,rece on…Hajde u sobu sad cu ja,volim kad me gledas,rekao je malo tise…
Postideo sam se,nisam nista rekao a nisam ni otisao.Vratio se ponovo posle nekoliko minuta…E pa sta je bilo,upitao je,zasto nisi dosao?
Jebi ga,sramota me je,rekoh mu.Ma daj ne zajebavaj rece on glasno,opusti se…
Jesi li sam kuci upitao je,jesam rekoh mu glasno,veceras do 23h.Mogu li malo do tebe upitao je,poskocio sam…Hajde upadaj rekoh mu…
Stigao je za minut.Ja sam vec bio napaljen,uaso je i pruzio mi ruku i jako je stegao i povukao me ka sebi.Polako rekoh mu ja,ali vec me je gusio svoim jezikom.Nisam se mogao odupreti a nisam ni zeleo.Idem do kupatila pa ces onda ti.Utrcao sam i sredio guzu po svim pravilima sa interneta.Sedeo je na trosedu i gledao tv.
Hajde rekoh mu,cim sam izasao.Prisao je i stegao me.Uh maleni kako mirises,poljubio mi je vrat i polako se spustio do bradavice i lagano je gricnuo.Sad cu ja rekao je.Obukao sam davno kupljena crvene zenske tangice i legao na francuski lezaj.Ovde sam pozvao sam ga.Usao je opasan peskirom ,a ja sam ostao bez teksta i imao sam osecaj da mi je zafalilo vazduha.Maljve grudi,siroka ramena,uzak struk ,jake ruke i noge,a ogromna nabreklina se videla ispod peskira…Stajao je nekoliko trenutaka i onda svukao prekrivac sa mene.Samo je nesti promumlao kad je video tange i navalio na mene.
Kako si me napalio mumlao je dok me je stezao u zagrljaj i ljubio strasno,uzvracao sam iako me je bola njegova ostra brada.Ruka je sama krenula ka kurcini,iskreno uplasio sam se malo kad sam je uzeo u ruku.Nisam mogao da sastavim prste oko nje,stegao sam je a on je poceo da me kara u ruku.Zilava tvrda kurcina se pomerala u mojoj saci a on je sisao moje bradavice i ljubio mi grudi.Okrenuo me je a ja sam se namestio kao prava kuckica.Natrcio sam se ,snaznim rukama je rasirio moje guzove do bola i zaronio u njih.Vreli jezik i bockanje brade su me strasno palili,stenjao sam od izbudjenja.To kurvice moja,stenji,rekao je tiho.Zastao je,pomerao se.Osetio sam glavic na mom otvoru i napeo se.Usao je uz jak bol ali dalje nije bilo problema,samo se culo sljapkanje,dobro sam se podmazao.Sam je upravljao mojim kukovima kako mu odgovara sve dok nije usao ceo a ja sam mislio da cexmi pici stomak od nekog cudnog osecaja.
Grcio sam se ,pokusavao sam malo da ga usporim ali nisam mogao,nasadio me je do muda i malo izdigao.I to je bolelo ali brzo je proslo .Nalegao je na mene,oslonio se na ruke i zverski se poceo zabadati u mene.Stenjao je a i ja sam,uhvatio me je i okrenu se.Sad sam bio na njemu.Pokusao sam da se malo izdignem ali stegao meyje za kukove i drzao nasadjenog .Moje otimanje ga je palilo.Uhvatio me je za noge,podigao ih i okrenuo me nasadjenog.Hteo sam da vrisnem jer sad me jeyopet zabolelo…Pridigao se malo a ja sam se oslonio na njegova ramena i dao sve od sebe da sto bolje mesam da svrsi sto pre i da napravimo pauzu.Nabijao me je jako a ja sam poskakivao na kircini stezao mi je guzove i razvlacio ih.Naglo me je podigao i spustio pored sebe,okrenuo se i opet zabio glavu medju moje noge.Ogromna balava kurcina je bila ispred mene.Uzeo sam ga u ruku,bio je cist i nije mi se gadio.Uhvatio me je za glavu i gurno ka njemu.Otvorio sam usta,snasao sam se i primio mali deo kurcine,ali nije odustao nabijao je i dalje i gurao jezik dublje u moj otvor.Sve je vise balavio,a ja sam ga sve dublje usisavao cak sam u jednom momentu presao polovinu.Izvukao sam ga iz usta i malo prodrkao.Iz njega su poleteli gusti mlazevi vrelog semena ka mom licu,obilno je svrsavao stezuci moje guzove.Drkao sam ga jos uvek a on se trzao na svako spustanje kozice.
…Umio sam se i vratio k njemu u krevet.Ljubili smo se mazio me je.Sad je bio dosta nezniji a ja sam uzivao i igrao se s njegovom kurcinom iz koje je jos uvek izlazila jos po neka kap semena.Zagrlio me je jako i dugo me tako drzao.Malo smo se primirili i skupljali snage za novo budjenje kurcine.Zazvonio mu je telefon i morao je da ode…a meni je bilo bas zao…ali dogovor je bio za sutra u isto vreme…Potpuno spreman sam sutradan cekao na terasi…prisao je opet ogradi i upitao moze li i onaj crni momak samnom.Znao sam da i on ima lepo parcence…naravno rekoh mu.
Usla su oba.Kad sam malo bolje pogledao drugog momcinu izuzetno mi se i on dopa…malo nizi od mog jebaca ali isto lepo razvijen.,jak…kao bik…uh odmah sam zabalavio i poceo se ljubiti sa oboicom.Hajdemo na tusiranje rece moj stari jebac…
Idite vi ja sam se već istusirao. Brzo su se poskidali a ja sam se razbaskario po krevetu.usli su u sobu oba napaljena sa podignutim kurcinama koracali su prema meni. Nisam odolio,odmah sam uhvatio baklavu obrezanu kurcinu onog crnog momka. DuDlao sam ga skoro do muda. Stenjao je i nešto govorio ali nisam ga razumeo. Moj jebac je već uronio mediju moje guzove snažno ih razdvajujci a ja sam se namještao da udje sto dublje. Naslonio je veliki glavic na ulaz i žestoko me nasadio na žilavu kurcinu. Stenjala sam ali nije popuštao. Crni me je uhvatio za glavu i karao u istom ritmu u usta. Iz mene je curela tecnost ali to ih je palilo. Zamjenili su se pokusao sam malo da se odmorim ali crni me je dohvatio i luđački se zabio u mene. Stenjao sam i primao se ali bio je mnogo jači od mene. Svaki put bi me izdigao od kreveta koliko je snažno uletio. Zamesao sam i to ga je jako pogodilo. Ubrzao je ali naglo sam izmakao i okrenuo se oa drugoj kurcini. Seo sam na njega