Kurvica

kurvicaIako sam veoma mlad postao poslovodja,pa sve do glavnog izvodjaca i na kraju do nadzornika,nikad nisam iskoristavao svoj polozaj u sexualne svrhe.
Tih meseci su nam se zaredali poslovi,trcao sam sa jednog gradilista na drugi,bio sam kao masina,nisam posteno imao vremena za rucak,a kamoli za sta drugo! ! ! To me je jako iscrpilo, jos su bile i jake vrucine,vratio sam se na prvo gradiliste da vidim kako napreduju zavrsni radovi. Odmah prvo jutro mi je za oko zapao jedan lep,mlad,visok,zgodan momcic.Bio je vragolast, smeskao se i stalno me gledao ispod pojasa. Znao sam u sta mali zagleda,ali nisam imao kad da reagujem.
Hajde mali ides samnom da dovezemo nesto iz grada,rekoh mu. Jedva je docekao moj poziv. Uskocio je u kombi.Ja sam pre ulaska skinuo radno odelo.Ostao sam u sortsu i majici .Prvi put te bio zbunjen kad sam usao .Polako sam krenuo,poceo sam ga ispitivati o svemu.Sve mi se vise dopadao,osetio sam kako mi se kurcina kruti.To je bilo nemoguce sakriti,jer raspolazem povecim alatom,a sorts tanak,bez gaca ispod.Mali je sve cesbe gledao,sve dok ja nisam kao slucajno spustio ruku i povkao sorts.Sad je glavic uz nogu vec bio napolju.Mali se zacrveneo, poceo je da se meskolji.Nasao sam zgodno mesto za parking,uvukao kombi u sumarak.Mali moram da pisam,rekoh mu.Iskocio sam napolje i izvukao nadignutu kurcinu. Gledao ga je,pozvah ga glavom.U trenutku je bio pored mene.Pritisnuo sam ga uz kombi,nije imao kud,ljubio sam ga, skinuo sam mu majicu,grizao sam ga po grudima,drkao je moju kurcin, svukoh mu pantalone.Dodji,pozvah ga,otvorio sam kombi iza, u njem je vec bila spremna prostirka, skroz sam se skinuo usao sam za njim,stao sam ispred njega.Spremno je docekao moju kurcinu.Nisam mogao da verujem da ga moze toliko progutati,uhvatio sam se za krov i lagano ga karao u usta.Gutao ga je vrhunski,osecao sam neke iglice u mudima,stenjao sam.Osetio je to,znalacki se zaustavio,igrao se mojim mudima,uzimao ih u usta,podigao sam nogu.Njegov jezik je skliznuo do mog cmara,ludacki ga je lizao,otvarao i ulazio jezikom u njega,stenjao sam od uzitka,muda su mi strasno tezala,buknula kao dve lopte,zeleo sam da svrsim sto pre.
Pomerio sam se, seo sam na pod, nije gubio vreme.Opkoracio me je,podmazivao je cmar,znalacki se nasadjivao na kurcinu.Uhvatio sam ga za kukove,izgubio sam kontrolu,naglo sam ga nasadio na polovinu kurcine.Uzak,vreo cmar je popusti i primio citavu kurcinu u sebe,trljao sam ga na mudima dugo,grc je popustio.Bio je lagan,igrao sam se sa njim,stenjao je,cvileo,ali nisam ga pustao. Cim sam ga pustio naglo je ustao, skocio sam za njim,polako sam ga spustio na ledja,nadvio se nad njega,upirao sam i ludacki prodirao u njega.Naslonio sam se celim telom na njega,pokusavao je da mesa ali nije mogao pod mojom tezinom.Malo sam se uspravio,izdigao ga i uhvatio za kukove.Bio sam do muda u njemu,pomerao sam ga,to me je dovelo do ludila,svrsavao sam u njemu.
Hteo je da se pomeri,samo sam mu prebacio noge i legao iza njega.Pritisak u kurcini i mudima je popustio,ali nije se potpuno spustio.Krenuo sam da ga karam,sad mu je cmar bio pun sperme,curelo je iz njega,vadio sam ga celog i nabijao do muda.Mesao je kao prava kuckica,stenjao je pod svakim mojim naletom,.Postavio sam ga cetveronoske,sad sam imao dosta mesta za manevar.Drzao sam ga za guzove,rasirio ih do bola,bela pena je bila medju njima, jos se sperma cedila,to me je opet palilo.Zver je u meni divljala,a mali je stenjao. Opet sam bio blizu,izvadio sam ga i prineo ustima,usao sam mu duboko u grlo, uz nekoliko trzaja sam svrsio duboko u njegovom grlu.Gutao je sve, jos dugo ga je dudlao,posle mi je olizao muda i citavo medjunozje,opet je jezikom bio na mom cmaru.Drkao je svoj kurac ,brzo je svrsio.Pomogao sam mu da ustane i izadje iz kombija, uzeo sam flasu i oprao kurac i malom cmar.

Upitah malog kako je bilo,dobro,rece uz kurvanjski osmeh.Je li velik upitah ga,opet se kurvanjski smejao,primao sam ja i vece ,rece dok se oblacio…Otisli smo do mesta kud smo krenuli. U povratku sam znao koga da povezem,bio je to jedan od mojih starih poznanika.Bio je krupan,masivan momak u punoj snazi,imao je natprirodno debelu kurcinu,nekih 15ak cm dugu ali debelu kao pivska flasa. Smeskao se kad smo seli u kombi,odmah je prebacio ruku preko malog.Jedva sam docekao da dodjemo do prvog sumarka,istrcao sam napolje,brzo smo se poskidali,oborili smo malog na kolena,ljubili smo se,mali je naizmenicno dudlao kurcine,gusio se u njegovoj kurcini,ali ja sam mu drzao glavu dok ga je on karao u usta.Gurnuo sam ga,opruzio se, pljunuo sam u saku,grubo sam uleteo u njega,jos je bio otvoren,mesao je,lomio mi kurcinu dok gutao onu debelu batinu.Dodji,pozvah drugara,rasirio sam malom cmar koliko god je moglo,drzao sam ga za kurcinu i namestao, kad je krenuo mali se zgrcio.Urlao je dok ga je ovaj navlacio na deblo,pljuvao sam na kurcinu,cmar je napokon popustio,dugo je mirovao na njegovim mudima,ovaj je uzivao,sirio je nozdrve,uhvatio ga je za kukove,nije ga stedeo,ja sam ga nabijao u usta do muda,pustao sam ga da malo odahne,ali kolega je ludacki uletao njega.Naglo ga je povukao i spustio na sebe,noge su mu same skocile u vis.Dodji,rece kolega,nije me trebao zvati,moj prst je vec bio u cmaru pored njegove kurcine,mali je stenjao.Naslonio sam kurcinu uz koleginu,opet je urlao,ali to me je palilo.Sporo sam ulazio,bolela me kozica,ali nisam odustajao,mali je urlao i dalje,a mi smo se se polako kretali u njemu. Stisak cmara je malo popustio, izdizali smo ga u ritdu.Osecao sam kako drugar svrsava,topla smerma je curela napolje,ubrzao sam i svrsio i ja. Pomogao sam mu da ustne i oprao ga.Obukli smo ga,nije se vise smejao,sve dok nismo stigli.
Narednih dana je bezao od mene,sve dok ga nisam pozvao u kancerajiju.Samo sam otkopcao pantalone.Brzo se snasao, lizao mi je muda,cmar i brzo me doveo do kraja.Posle toga je otisao na drugi posao i nisam ga vise video.