Mladost

mladostIako imam 45 punih jos uvek se osecam pozeljnim.Dosta vremena provodim vezbajuci i to je za mene nacin zivota.
Nisam imao puno iskustva sa momcima,uvek je postojala zelja,ali gusio sam to u sebi.Prilicno sam obdaren,dosta iznad proseka,a to se jasno videlo na plazi u kupacim gacama. Namerno sam nosio uske i tanke slip gace,tacno sam znao ko je koje orjentacije,mislim na momke.Dok je drustvo pilo u kaficu ja sam resio da se malo osuncam.Nije bilo guzve,kraj septembra.Lezao sam na suncu i uzivao.,ali osecao sam da me neko posmatra. Okrenuo sam se.Nekoliko klinaca je kuliralo malo dalje. Lep,dugokos,zgodan momcic je gledao u mene. Kurcina mi je pocela reagovati,morao sam u vodu,jer ako se digne to je nemoguce zamaskirati.Bukvalno sam otrcao do vode.Mali se odvojio od drustva i krenuo zamnom,polako mi se priblizavao,bio je dovoljan samo mali pokret i kurcina mi se oslobodila.Okrenuo sam se prema pucini,mali ga je gledao. Polako sam mu prisao.Dodji jos malo,rekao sam mu.Poslusao je.Prisao je,izdigao sam se,kurcina mi je bila ukrucena,a on je posmatrao.Bio je crven u licu, prosto sam znao da je uzbudjen.Mali,volis li kurac,upitao sam ga,nije odgovorio,samo je gledao,gde cemo,opet sam upitao.?? Upamti broj,rekoh mu,javi se oko 16h.Prvi put je progovorio:javicu se.
Vratio sam se,polako smo otisli do hotela,uzivali smo u picu i hrani.Bio je tacan,telefon je zvonio.Nisam se javio,poslao sam mu sms, otisao sam do plaze.Vec je bio tamo.Pozvao sam ga u senku, dotrcao je, povukao sam ga k sebi,poljubio sam ga.Uzvratio je,lepo je to radio,izvrsno.Idemo,povukoh ga ka prolazu do kola.Kratko mi je odgovarao na pitanja,bio je malo uplasen.Parkirao sam u sumarak,dobro znan, izasao sam iz kola,kurcina mi je bila ukrucena,oslobodio sam ga i prisao mu.Uzeo ga je u ruku,svukao mu je kozicu,ljubio sam ga opet,milovao ga po celom telu, ruke su mi klizile po lepo izvajanim guzovima.Lagano sam ih sirio,masirao,trljao.Napipao sam njegov kurac,lep,tvrd,balav,prodrkao sam ga,muda su mu vec bila skupljena.Dodji rekoh mu dok sam otvarao gepek ,oborio sam zadnje sediste,veliki prostor.Poslusno je usao, lagano sam mu rasirio noge i uplovio medju njih,lizao sam to predivno mlado medjunozje.Stenjao je,drzao je ruke na mojoj glavi, izdizao je dupence.Krenuo sam po navici prstom.Jedva sam usao u njega,bio je zgrcen,uzak,potpuno ne razradjem.Uzdisao je,bolelo ga je,ali nije se bunio. Zaustavio sam se, hajde mali,oblaci se,rekao sam mu dok sam izlazio.
Nije govorio nista,bio je postidjen,ali izdrzao sam,nisam popustio.Pa sto neces da me jebes,upitao je nekako tuzno,polako maleni. Vratio sam se u grad,stao sam ispred apoteke,sad cu ja rekoh mu.Kupio sam lubrikant i vratio se do kola,stao sam opet ispred hotela,sacekaj minut,moram do sobe.Imao sam kljuc od drugareve gajbe.
Brzo smo stigli, cim smo usli navalio sam na njega. Stegao sam ga u zagrljaj,topio se,ljubio sam ga strasno,uzvracao je.Brzo smo se skinuli,igrao se kurcinom.
Dodji,pozvao sam ga u kupatilo,bio je zbunjen,ali slusao je.Polako sam mu prislonio na cmar crevo od tusa i pusto vodu,uslo je dosta vode u njega,poceo se otvarati i voda je krenula iz cmara.Bio je stvarno cist,a cmar se poceo opustati i otvarati.Obrisao sam ga,poneo u sobu i spustio na veliki krevet.Glava mi je sama poletela ka cmaru.Jezikom sam istrazivao njegovu unutrasnjost,mrdao je guzom,lako sam prodro prstima u njega.Potpuno otvoren i vlazan cmar je u meni probudio zver.Skocio sam,razmakao sam mu noge jos vise i podbacio jastuce ispod njega.Dobro sam ga podmazao,prislonio kurcinu i krenuo.Prodirao sam polagano,stenjao je,malo ga je bolelo,ali nije se bunio.Bio je i dalje strasno uzak,ali nije se opirao.Izdizao se malo,uz veliki napor,polagano usao sam u njega do muda.Stenjao je kad sam nalegao na njega.Krenuo sam lagano, ocekivao sam da ce cmar popustiti,ali i dalje je bio izuzetno uzak.Oslonio sam se na ruke.Karao sam ga zestoko,polako se meskoljio,polako je vrteo dupencetom,stenjao je ispod mene.