Odmor

odmorJedva sam namolio roditelje da me puste na more.Organizovana grupa je imala oko 30ak clanova,sve u svemu bilo je zanimljivo.Stigli smo,stvarno je bilo predivno,polako su nas rasporedjivali u sobe.Ja jako hrcem,rekao sam im,dadose mi zasebnu sobu s dva lezaja.Mojoj sreci nije bilo kraja. Iako nemam 18 izgledam dosta starije od vrsnjaka,krupniji sam, plivanje me je oblikovalo i razvilo.
Mali,cuo sam da dobro plivas,upita me zgodan krupan muskarac na plazi.Trudim se,rekao sam mu,hajde svi u vodu,ja cu da vam odrzim predavanje o plivanju i spasavanju,rekao je glasno. Slusali smo ga.Poslusno stali u vodu i gledali i trudili se da sto vise zapamtimo.Ti,pokazao je rukom na mene,hajde,20metara,glumi utopljenika.
Dao sam sve od sebe,otplivao sam dvadesetak metara i zaigrao njegovu igru.Potpuno sam mu se prepustio.Bio je to najlepsi muskarac u mom zivotu.Dok me je spasavao nekoliko puta sam mu dodirnuo kurcinu.Bio je mesnat,pune gace kurcine i muda.Najlepsi utisak je na mene ostavila “masaza srca” i “vestacko disanje.Dok je klecao pored mene moja ruka mu se slucajno nasla medju nogama,nisam mogao da sakrijem svoju erekciju,ali on je to primetio i “pedagoski” odreagovao,okrenuo me je na stomak,nekoliko minuta drzao u tom polozaju. Nasmejao mi se. Obuka je brzo proletela,a on je nekud nestao. Plivao sam do iznemoglosti,ali njegova slika mi je i dalje bila pred ocima.Vec je bilo kasno,jedva su nas oterali na veceru, prvi sam zavrsio,uredno se javio dezurnom i otisao na spavanje.Tacnije,planirao sam drkanje do besvesti. Imao sam materijala.Utrcao sam u sobu,zakljucao i brzo se skinuo.
Nesto sam zaboravio, opet sam se obukao i krenuo da kupim hladnu vodu ili sok,u holu hotela je bila kantina sa jeftinim picem.Kupio sam,polako sam se peo uz stepenice,neko se nakasljavao iza mene. Okrenuo sam se,zaledio sam se od njegovog pogleda,sacekao sam da napravi jos koji korak da me stigne.Gledali smo se nekoliko trenutaka, maleni, lepo si se pokazao danas. Njegov glas i pogled su mi ulili neku cudnu snagu i energiju.Hvala za danas,rekoh mu,ali bilo je jace od mene,ne srece se takav nastavnik svaki dan,rekoh mu uz osmeh.,a ni takav ucenik rece on uz jos lepsi osmeh.Rastali smo se ispred moje sobe.Utrcao sam u kupalilo,brzo sam bio go,pustio sam vodu,za nekoliko sekundi iz mene je izleteo potok sperme.Dugo sam se tusirao i ispirao. Hteo sam da legnem,ali neko je kucao.Meni su ojkazale noge kad sam ga video na vratima.Brzo je usao.Ej mali,sto si se tako ukocio,kao da si video duha.Polako sam se osvestio.Nije gubio vreme.Mali dosao sam da se malo “poigramo”,naravano ako hoces,ne prisiljavam te.Moze rekoh mu,ali samo da se ljubimo za pocetak,rekao sam pomalo stidljivo.Nije oklevao,zagrlio me je,lagano je usne priblizio mojima.U tome sam bio “iskusan”,uzvratio sam poljubac,a njegova ruka je krenula da mi miluje telo.Srce je udaralo u meni,mislio sam da ce iskociti od uzbudjenja.Polako sam rukom krenuo ka njegovoj kurcini,cim je osetio moju ruku na njemu skocio je. Brzo se skinuo,a moj peskir je sam pao.Posmatrao sam ta divna siroka ramena i ogromne muske grudi,sve do strasno velike kurcine.Seo sam,polako se spustio na krevet iza mene,dodji,pokaza mi rukom.Utonuo sam u njegov zagrljaj,njegove vrele i vlazne usne su bile svuda po meni,a ja sam cvrsto drzao kurcinu,jedva da sam mogao sastaviti prste oko njega,a cinilo mi se da osetim na njemu svaki otkucaj njegovog srca.Okrenuo se u 69ku,njegov kurac mi se nasao ispred usana,a njegova glava je uronila u moje guzove. Mumlao je nesto,ali nisam ga cuo,samo mi je bilo jako vruce i lepo od uzbudjenja.Zaboravio sam gde se nalazim,njegov jezik je ulazio duboko u mene,igrao se u meni,setao po celoj guzi,cak mi je nezno usisavao jedno pa drugo jaje u usta.”””
E kad si takav sad cu i ja tebe da zadovoljim,resio sam!Uzeo sam kurcinu.Ovlazio usne i lagano krenuo da ga ljubim,lizem i balavim po njemu,uzeo sam glavic u usta i trljao ga jezikom,a nezno sam mu mazio muda koja su se skupila i otvrdla.Gutao sam ga skoro do pola,nisam zurio,polako nezno,on je svojim grudima trljao moj kurac.Mazio sam mu prepone,nezno ga gutao,iznenada ,hteo je da se pomeri,ali meni je ovako bilo dobro,stegao sam ga.U tom trenutku je uz jako grcenje celog tela svrsio u moja usta,pokusao sam da ga izvucem napolje,ali seme se slivalo niz moje grlo.Dugo je svrsavao,cim je zavrsio skocio je sa kreveta i podigao me.Odneo me je u kupatilo,pustio vodu i lagano trljao.Morao sam da se drzim jer potpuno sam se opustio,kad mu je ruka stigla do mog cmara lagano je usao prstom u mene,a drugom rukom mi je svukao kozicu sa kurcine,nekoliko puta.Osetio sam neki pritisak u stomaku i veoma jaku “struju” niz ledja sve do muda ,u njima ostar bol i seme je izletelo iz mene,kolena su me izdala,ali ovako nesto sam doziveo prvi put u zivotu.Ponovo me je podigao i odneo u krevet.Brisao me je kao “malo dete” polako,celog me je izbrisao,a njegova kurcina je ponovo bila tvrda kao kamen,cini mi se i tvrdja.Legao je iza mene,skroz se primakao uz mene,osetio sam kako mu vrela kurcina pulsira izmedju mojih guzova.Mazio me je rukama,igrao se mojim bradavicama,kurcinom i mazio mi muda,a jezik mu je stalno bio u meni.
U meni se nesto prelomilo,podigao sam nogu,potpuno mu ponudio svoj cmar.Nije oklevao,namestio ga i nakvasio.Krenuo je,ali odmah ga izvadio.Pratio je svaki moj trzaj,uzdah i pokret.Dugo je trajalo ali usao je ceo.Spustio mi je nogu i umirio se.Ja sam poceo da se “vrpoljim” njemu u krilu nasadjen na tu veliku kurcinu,prijalo mu je,ljubio me je i rukom trljao moju kurcinu.Po malo sam ubrzao,a on je krenuo da me nabija,osetio sam strasno jak nagon za mokrenje,ali sam se suzdrzao i nastavio.Dugo smo se tako igrali,izvukao ga je i usao mi medju noge,ispod mene je postavio jastuk,guza se sama otvorila,a noge rasirile,spustio je glavu i jezikom se igrao po mom cmaru.Stenjao sam bilo mi jako vruce. Nalegao je na mene,izdigao sam se,usao je ceo,umirio se,podvukao je ruke ispod mene,a ja sam ga zagrlio,upirao se u mene ceo do poslednjeg milimetra,polako sam ucio ,oslonjen na noge,izdignut poceo sam da meskoljim,dugo smo se tako borili,potpuno mokri od znoja,trljao je stomakom moju kurcinu.Tacno sam osetio da je blizu,njegov stisak je bio sve jaci,podrzao sam ga,ubrzao sam.Stegao me je jako,grcio se i stenjao,svrsavao je uz jake nalete.I ja sam svrsio ubrzo.Opet me je odneo do kupatila,lepo isprao,a onda sam se i ja igrao sa njegovim telom i kurcicem koji je bio blago podignut.Vratili smo se u sobu,”ruke i noge su nam se uplele,tako smo i zaspali.
Narednih deset dana sam dodirnuo sam svemir uzivanja sa njim,svaki nas orgazam je bio toliko jak da sam pomislio da cu da umrem.Sve ovo je brzo proletelo.Rastali smo se,jos po neki put culi tokom leta i zaboravili jedan drugog.Iako posle njega nisam nikad imao ni jednog muskarca jako sam to zeleo.Nekoliko godina je brzo proletelo,vec sam napunio 27mu,jos po nekad sam ga sretao u mislima.Mada preduzece koje sam osnovao bilo mi je neka zamena za muskarce.
Doslo je vreme zenidbe,taj dan cu pamtiti vecno.Sve je bilo isplanirano do detalja,svi su imali neka zaduzenja,a ja i zena smo uzivali.Sve goste sam poznavao ,bili smo bliski sa svima iako ih je bilo oko 100tinjak.
Najvise me je obradovao dolazak mojih vaterpolista,cesto sam trenirao sa njima,a bio sam im i glavni sponzor.Dok su mi cestitali,ljubili i grlili od srca ja sam doziveo sok.Poslednji u redu je stajao ON! Krv je vzavrela u meni,ovo je nas novi trener neko je rekao,ali nisam registrovao ko,samo sam se sledeceg trenutka nasao u njegovom zagrljaju,toliko snaznom da sam pomislio da ce mi puci odelo! Bio je lepsi nego u mojim mislima,malo zreliji,ali u punoj snazi.Porastao si,ojacao si,to je bilo jedino sto sam cuo od njega! Svi su bili iznenadjeni,ali rekao sam im da ga znam odavno.Slavlje je trajalo,sve obaveze i obicaje sam ispunio,zena je otisla da se presvuce,krenuo sam da ga potrazim,ali nije ga bilo.Srce mi se steglo,izasao sam ispred da zapalim jednu. Posle drugog dima osetio sam ruku na ramenu i nezan poljubac u vrat. Dodji do kola. Izvadio je racunar.Imao je dve moje slike.Pogledaj,na jednm sajtu je objavio pricu o meni na 4-5 jezika.Cak je dobio neku nagradu.E tako uz skromno poznavanje literaturne sekcije objavljujem i ja pricu,daleko losije napisanu od njegove,ali poenta je ista.
Nastavak je bio jos emotivniji,sutradan posle svadbe smo se nasli u hotelu …