Pogled

pogledImas li zelju da se upoznamo.? upitao je ne bas dobrim srpskim jezikom.Pokusao sam mu objasniti da nisam neki ljubitelj trojki,ali nesto mi ipak govorilo da ipak odem.
Tacno u dogovoreno vreme sam bio ispred hotela,na ulazu sam ugledao jednog mrsavog,oruznog momka i u trenutku sam pomislio da je to on i da je u pitanju prevara…ali….
Dok je pravio tih nekoliko koraka prema meni ja sam ostajao bez daha.Takvog momcinu nikad nisam video,osim u svojo masti.Zanemeo sam.Stao je ispred mene i pruzio mi ruku.Jako sam mu stegao ruku nasto se on nasmejao.Odmerio me je. Lepsi si nego na slikama,progovorio je dubokim glasom. I ti si isto ,prava muskarcina,rekoh mu.Visok,jak,krupan,zgodan… Idemo ceka nas moj momak,rekao je. Lift je bio brz nisam mogao da ga se nagledam…uzivao sam u njegovom pogledu i osetio sam da mu se dopadam. Otvorio je vrata,usao sam i opet novi sok.Sad su mi stvarno klecnula kolena i nisam vise verovao da ne sanjam… Malo vislji od njega,bradica,crna kosa,plave oci,veliki osmeh i blistavo beki zubi.Isto jak ,krupan,zgodan,misicav,stajao je ispred mene u gacama .Ucinio je prvi korak ka meni i rukovasmo se. jos jaci stisak. Polako smo se borili s jezicima,malo srpski malo nemacki,ali nije dugo trajao razgovor.U stomaku mi je vrilo,osecao sam blage grceve,kurcina mi je bila tvrda.
Bradonja se primakao k meni.Njegove gace su nabrekle,ustao je instiktivno smo i nas dvoica ustali.Poljubio me je,nezno je ispitivao moje umece,okrenuo sam glavu prema drugom momku.Nastavio je da me ljubi,samo je prekinuo da mi bradonja moze skinuti majicu i on je skinuo svoju.Kako su bili zgodni.Bradonja mi je ljubio vrat,ledja,polako mi je otkopcao pantalone i spustio gace,rasirio mi guzove i uplovio medju njih.Ljubili smo se bez prestanka,svukao je svoje pantalone i gace.Iskocila je lepa podeblja i poveca kurcina,ali to lepo zgodno maljavo telo sto je stajalo ispred mene strasno me je palilo.Odmakao se od mene i legao,popeo sam se na krevet i uzeo kurcinu u usta,natrcio sam se da bradonja moze sto lepse da lize guzu.Polako me udarao po njoj,grizao za guzove i ulazio jezikom u mene,mesao sam i trljao cmaryo njegovu bradu.Lepo i nezno sam dudlao kurcinu,jako je bio tvrd,pulsirao ja.Provlacio je prsto kroz moju kosu.Osetio sam kako bradonja ulazi u mene prstima,otvara me,razradjuje. Zamenili su se.Dohvatio sam bradonjinu obrezanu zilavu kurcinu i lizao je kao sladoled.Osetio sam njegove ruke na kukovima i zestoki prodor u mene.Svestan sam bio rizika ali trenutak. strasti me je zaneo i prvi put nisam mislio na kondom vec sam se potpuno prepustio.Osetio sam ga jako duboko,karao je zestoko,zastajao,vadio celog,udarao me kurcinom po guzovima.Sagnuo se i nelegao na mene svom tezinom. mesao sam zestoko boreci se sa velikom kurcinom u grlu. Borili smo se onako kako ja volim.Poceo sam polako dikrirati ritam.Izvadio ga je i klekao pored mene,odusevio sam se kad sam video da brise kondom.S.velikom mukom sam ga uzeo celog u usta i trudio se da mu ugodim.Debela kurcina je polako ulazila u mene uz lagano udaranje po guzovima.Borba je ponovo pocela i svako je zestoko radio.Znoj se slivao niz nas,kapao je na sve strane.
On je skinuo kondom i prineo mi kurcinu ustima a bradonja je opet lizao moj cmar ulazio prstima u njega i sirio ga. Dudlao sam debelu kurcinu i mesao na njegovom jeziku. Masirao mi je prostatu,imao sam osecaj da cu izgoreti od vatre koja me je obuzimala.Predivan osecaj,koji je nastavio da se siri i posle ulaska njegove kurcine.Nabija ga je zestoko vadio celog i opet nabijao. Malo me je bolelo,okrenuo sam se k drugom.Stavio je kondom i seo na ivicu krveta.Seo sam mu u krilo a bradonja se spustio i lizao cmar,sirio ga .Prislonio je kurcinu i krenuo.Izdigao sam se.bolelo je ali polako ga je stavio.Primetio sam da ih ovo jako pali i zamesao sam.Stenjali su,drkao sam i ja kurcinu,a svi smo hvatali ritam.Svrsavali su,i iz mene je poletelo seme…Kupatilo je ovde rece bradonja.Brzo sam zavrsio i vratio se a on je usao. Izasli smo goli nas dvoica i zapalili. Gledao me je pravo u oci i duboko uzdahnuo. Nisam bas bio siguran ali bio sam ubedjen da mu se nisam dopao jer imao je nekako hladan pogled…
Stajao sam opet na terasi s bradonjom nije bilo nekog velikog razgovora…
Ispratio me je…
Proslo je petnaestak dana i nismo se javljali jedni drugima.
Hoces li s nama na more usledila je poruka.Kad krecete upitao sam .Sutra uvece, hocu napisah mu.
Nisam se pokajao ali sam shvatio zasto su bili toliko hladni na prvom vidjenju…