Poklon

poklonZa sve postoji prvi put…. Tako sam i ja posle ko zna kojeg pokusaja resio da uspostavim kontakt putem mreze….Nikad nisam isao na slepo i ovo je za mene bilo novo iskustvo….
Nismo se puno dopisivali,razmenili smo brojeve telefona tacnije on je meni poslao svoj broj…
Ustao sam rano i udario glanc,jos uvek sam se premisljao,ali resio sam da se upustim u tu avanturu,seo sam u kola i polako se otisnuo u nepoznat predeo…
Posle gotovo dva sata voznje sam stigao u njegovo mesto i pozvao ga!Stvarno je bio iznenadjen,tesko je poverovao da sam tu. Dosao je za nekoliko minuta,zajapuren,crven u licu,cim je usao u kafic znao sam da je to on!.. Visok,zgodan,markantan,crn, prava momcina.
Ustao sam a on je prisao mom stolu.Siroki osmeh je samo dodavao lepotu njegovom licu i ostavio na mene izuzetan utisak… Seli smo,razgovor je poceo temom o mom dolasku ,iznenadio me je pitanjem jesam li zadovoljan onim sto vidim? Samo sam mu se nasmejao,a ti upitao sam ja njega?! Iskreno nisam ocekivao da si toliki,rece on,verovatno mi je promakao neki detalj u tvom opisu ali ,takvog momka nemam prilike videti cesto ….. napravio je u pauzu ….. Stvarno si zadovoljio sve moje kriterijume i nikad nebi pomislio za tebe da si u fazonu.Opet smo se smejali.
Hocemo li kod mene upitao je.Moze. Brzo smo stigli do njegove kuce.Sve je bulo cisto i uredno i prvi utisak je bio izuzetan.
Nisam gubio vreme,odmah sam navalio na njega,osetio sam kako drhti u mom zagrljaju.Nezno sam ga ljubio i milovao mu kosu.Dobro se ljubis rekoh mu.Trudio se da bude sto bolji.Polako je rukama istrazivao moje telo,spustao se sve nize prema kurcini koja samo sto nije explodirala.Stegao je cvrsto i drzao nekoliko trenutaka a onda je masirao preko pantalona.Ustali smo i skinuli se,dodji idemo u sobu.Seo je na lezaj i posmatrao kurcinu.Prisao sam i uzeo je u ruke.Njegove vlazne i mekane usne su me strasno uzbudile.Prvo ga je ljubio,celog,onda ga je malo po malo usisavao,a ja sam gau lagano karao i prodirao sve dublje u usta.Video sam da nije previse iskusan,ali njegova toplina i neznost su u meni budili pravu zivotinju…Svaki dublji nalet je isao teze ali ipak sam uspeo nekoliko puta celog da mu uguram.U pocetku se malo opirao ali popustio je i trudio se.Odgurnuo sam ga,njegovo telo se opruzilo.Legao sam pored njega,ruke su same milovale ,a on je jos uveh drhtao verovatno od uzbudjenja.Polako sam napipao rupicu.Malena uska rupica jedva je propustila prst.Znao sam da ce biti muke.Okrenuo sam se.Nije oklevao odmah je uzeo kurcinu u usta…lizao sam mu butine,guzove,otvarao ga..rupica je stvarno bila izuzetno uska.Jesi li primao kurac kada upitao sam ga.Nisam rekao je tiho….znao sam….Dodji idemo do kupatila da malo olaksamo …Postavio sam ga u kadu,skinuo sam rucicu sa tusa,pustio sam toplu vodu i lagano ga napunio …
Bio je cist,ponovio sam to nekoliko puta i njegova rupica se potpuno otvorila.Muda su me bolela od uzbudjenja,nisam vise mogao da cekam.Dodji rekoh mu i povedoh ga do lezaja.Namestio se lepo,prialonio sam kurcinu na rupicu i krenuo lagano.Nije se folirao,opirao i izmicao.Zeleo je kurcinu,napredovao sam polako,stezao me je jako,njegova vrelina je palila vatru u mojim mudima.Stenjao je tiho ukad sam krenuo ludacki da ga karam.Vadio sam celu kurcinu i nabijao ga u sad otvoreni cmar.Pomerao se.Dodji pozvah ga na sebe,nasadio se brzo i poceo poskakivati,meskoljiti i kruziti.Hajde sad jos malo ja da te karam ,legao sam mu iza ledja,nisam ga stedeo,zestoko sam se zabijao u njega.Nisam vise mogao izdrzati.Svrsavao sam glasno i on je izdrkao svoju kurcinu.Otisli smo pod tus.Polako me je izmasirao,uzvratio sam mu masazu.
Lezali smo goli,zagrlio me je,s nekom cudnom toplinom i neznoscu kakvu ja do sada nisam imao prilike primiti od nekog.Dopadam li ti se upitao je tiho,nisam mu nista rekao plasio sam se da cu pokvariti trenutak.Lezao sam opusten,opruzen,on je polako krenuo da me ljubi.Zatvorio sam oci,nisam se pomerao,ljubio me je nezno,svuda po licu,vratu,spustao se prema grudima.Osecao sam svuda po sebi njegove mekane,vlazne,tople usne.Vlaznim jezikom je sarao po mom stomaku,cuo sam svoje srce kako udara ,uzbudjen sam bio jako ,mozda vise nego prvi put.Krenuo je da se ira sa mojim mudima,stezao ih je usnama,polako se uszremio na kurcinu,sve ga je dublje usisavao,igrao se jezikom po njemu.Nekoliko puta su mi ruke krenule ali uspeo sam da se suzdrzim i opustim.Osecao sam da necu izdrzati dugo,ali nisam reagovao.Kretao se glavom sa mojom kurcinom duboko u grlu,udahnuo sam duboko i sipao seme u njegovo grlo.Pogledao me je u oci i nasmejao se.Ovo ti poklon od mene.
Nisi mi trebao tako nesto pokloniti,rekoh mu krajnje ozbiljno…ali poklonu se u zube ne gleda…
Izasao sam iz kancelarije i zazvonio mi je telefon.Obradovao sam se kad sam video ko zove.Ej gde si upitao sam ga,evo kod ovog velikog sata .Shvatio sam.Prekinuo sam vezu ,skinuo sako,otpustio kravatu i potrcao.Stvarno je stajao tamo.Bio je zbunje i zurio u svoj telefon koji mu je ispao kad me je video.
Kako si lep to je uspeo progovoriti pre nego sto sam ga stegao u zagrljaj.
Koliko ostajes?upitao sam ga ,nasmejao se,pa recimo jedan radni vek jer sam upravo dobio posao….