Posao

posaoLicno sam birao svoj zivotni put,svoj nacin i stil zivota! Borio se sa samim sobom.
Uspesno sam zavrsio fakultet,sa visokim prosekom,preko 9,5, ali isti dan kad sam dobio diplomu shvatio sam u kakvom sam problemu. Krajem te iste nedelje brat od strica me je sacekao na aerodromu u Berlinu. Bio sam neko vreme kod njih,brat me je opet dovezao do aerodroma,ali umesto da krenem kuci krenuo sam u zivot koji sam izabrao. Pohvatao sam neke kontakte i iskoristio sam to! Za nekoliko meseci postao majstor-zidar niske-ukrasne gradnje!
Iako sam bio “na crno” preduzimac me izuzetno postovao i cenio moj rad,a ja sam se trudio da napredujem sto je odgovaralo i meni i njemu. Svi ti bonusi i plate su bili vise nego nestvarni za mene,tako da mi je osnovni motiv bila sto veca zarada.dosao sam do stadijuma kad sam radio po 18h dnevno,ali nije mi bilo tesko! Izdrzao sam punih 20.meseci takav tepmo. Preduzimac je ugovorio izgradnju nekog salasa,veoma uspesno su to odradili,a za dekorativnu obradu i doradu je zaduzio mene. Pri polasku me je zamolio da budem malo tolerantniji, jer je vlasnik jako “tezak.”. Moj prvi susret s njim je bio odlican! Radio sam ukrasne radove na fasadi objekta,video sam zgodnog prosedog muskarca kako mi prilazi.znao sam da nije niko od kolega,jer ostalo nas je 5orica.
Prisao mi je. Imao je izuzetno jak stisak ali potrudio sam se da ga nadjacam.osmehnuo se,dopao mi se odmah,zgodan,lep,krupan,kao i ja,sa predivnim osmehom. Primetio sam da se malo zbunio ,ali ja sam bio jaci,gledao sam ga pravo u oci. Trudio se da izbegne moj pogled, pokusao je da mi objasni svoje zelje u vezi posla, dobro,rekoh mu,i meni je cil da vas zadovoljim mojim radom. Rekoh bez puno razmisljanja,tek sam kasnije pronasao pravi izraz. Zacrveneo se na moju izjavu,pozdravio me i otisao.razmisljao sam o njemu ceo dan.osetio sam kako mi muda oticu,nisam izdrkao gotovo mesec dana,a jebao sam poslednji put pre dolaska ovamo.davno. Kurcina mi je bila ukrucena celo poslepodne,hteo sam da ga smirim ali moleri su me pozurivali.
Vec se pocelo smrkavati.pozvao sam sefa da posalje kombi po nas. Spavacete tu,rece mi sef. Oho,pomislih u sebi. Ubrzo se pojavio i On. Nosio je veceru za nas, posluzio nas domacinski,obilno. Dodji rekoh mu,pratio me je do zida na koji sam ja bio posebno ponosan! Dohvatio sam sijalicu i pokazivao mu. Bio je zadovoljan. Krenuli smo prema objektu gde su bili namesteni lezajevi za nas. Slucajno sam se ocesao o njega. To je bilo sasvim dovoljno da nastupi moja bolna erekcja,pokazivao mi je kupatilo,a ja sam pokusao da prikrijem moju izbocinu.
Nisam bio uspesan u tome,sve je cesce gledao ka kurcini.osmeh mu je preletao preko lica.Vreme je za odmor,idem da popusim cigaretu napolje rekoh ostalima.Cuo sam njgove korake mogu li da ti pravim drustvo? Naravno rekoh mu…Dodji da ti pokazem nesto,rece on nekako zagonetno…Pratio sam ga imao je dug korak,Ali nisam zaostajao.Upalio je reflektor…Predivna basta,izuzetno lepo osmisljena…Ovo sam ja samm uradio,stegao sam mu ruku nisam ocekivao tako jak stisak.Privukao sam ga k sebi,osetio sam.njegov topao dah na svom vratu.Povratka nije bilo a nisam ni zeleo da stane.Moram se istusirati rekoh mu.Dobro.Cekacu te ovde…Bio sam brz.sedeo je i cekao tamo gde sam ga oatavio.Dodji rekao je seo sam pravo u njegov zagrljaj.Nisam se snasao a njegov jezik je vec prodirao u mene.Uzvratio sam mu vrelim poljpcem,potpuno se opustio iprepustio
Brzo smo se skidali,nismo krili uzudjenje ni odusevljenje.Prvi put u zivotu mi je kurcina balavila,bio sam iznenadjen.Uzeo sam u ruku njegovu lepu,debelu,ne obrezanu kurcinu Svlacio sam mu kozicu lagano,primetio sam da uziva u tome.Bio sam nezan,polako sam se spustio dole,navlazio usne i uzeo ga u usta.Stenjao je pamerao sam glavu,bio je natprirodno tvrd,velik muda su mu se skupila.Znao sam da je blizu…Uspravio sam se,njegove tople usne su me milovale po vratu.Nisam moga da zadrzim uzdah,polako sa spustao sve nize.Ljubio me je po stomaku,stenjao sam od uzbudjenj,tacnije drhtao sam.Njegove tople i vlazne usne su pocele da miluju moj glavic.To je radio vrhunski,polako ga je uzimao u usta skoro celog.Stenjao sam iako sam se trudio da budem sto tisi.Krenuo je jezikom po mojim butinama igrao se sa mojim mudima uzimao je jedno po jedno u usta.to mi je jako prijalo…Sirio sam noge da napracim prolaz njegovom jeziku,pomerio se,njevova glava je uronila medju moje guzove.Imao sam osecaj da mi struja prolazi kroz citavo telo.Kurcinu nisam smeo da dodirnem jer sam bio jako blizu vrhunca.
Ppdigao se,bio mi je iza ledja ,njegova kurxina je prtiskala moje guzove.Razmakao ih je svojim velikim rukama,naslono je kurcinu na moj otvor i lagano prodro u mene.Prodirao je nezno,polako,sporo i bezbolno.Klecao sam ispred njega,a on je i dalje polako ulazio i izlazio ,menjao je ritam,ubrzavao,usporavao,do potpunog mira.Izvadio ga ja celog,okrenuo sam se,rukom sam mu pokazao da me opkoraci,nije oklevao.Kvasio sam mu cmar .Lagano se spustao na moju kurcinu,osetio sam vrelinu njegovog cmara.Bio je izuzetno uzak,sporo se spustao.Zeleo sam ga uhvatit.za ramena i nasaditi ga do muda,ali i on je bio nezan prema meni.podigao sam ga,namestio.se cetveronoske.Jos sam mu malo nakvasio cmar,naguzio se a ja sam ga uhvatio za kukove ,sad je vec bilo lakse,opustio se usao sam do muda.Nabijao sam ga jako,prijalo mu je stenjao je,a ja sam ubrzavao.Osecao sam da sam blizu.Izvadio sam ga i prineo mu ga ustima .Gutao ga je.Svrsavao sam mu po vratu i usnama.ustao je i okrenuo se prema meni.Nekoliko puta je svukao kozicu i njegovo vrelo seme je prsnulo po meni.
Brisali smo se i rastali se uz osmeh….Naredna tri dana se nismo videli,a blizio se kraj mojim radovima.Bas mi je bilo glupo.prvi put u zivotu sam se osecao ponizenim.Proslo je nekoliko dana,vratio sam se s posla i malo prilegao.Neko je bio uporan.Zvonio je na vratima.Onako sanjiv sam otvorio,bas sam bio iznenadjen.Nisam nista uspeo da kazem on je vec usao unutra,zatvorio vrata i bacio se na mene.Bio je besan…kao u nekom transu.Oci su mu svetlele,meni je delovao zastrasujuce.
Mali,napokon je progovorio,ja zbog tebe ne spavam.Napravio si zombija od mene,stalno razmisljam o tebi,ovako nesto nisam nikad doziveo niti osetio .Bio sam potpuno zbunjen,nisam znao da li sanjam ili se ovo stvarno zbiva.Samo sam seo pored njega.Govorio je i dalje ali ja ga nisam cuo…naglo sam ga zagrlio i poljubio.Polako se opustao i potpuno klonuo u mom zagrljaju.Opet je polako milovao moje usne svojima,spustao sam se ispod njega,ubrzo je nalegao na mene svom svojom tezinom.Borio sam se za vazduh,ali izuzetno mi je prijalo.Hajde rekoh mu i pokazah ka.vratima od sobe,a ja sam otcao do kupatila.Usao sam polako u sobu,lezao je na ledjima potpuno go sa visoko podignutom kurcinom.Spustio sam se pored njega,hteo je da se pomeri,ali ja sam ga zdrzao.Njegova ruka je vex milovala moju guzu,sagnuo sam se i nezno ga poljubio.Prihvatio je moju igru,uzvratio mi je poljubac sa istom neznoscuK,ako ne i vecom.