Putovanje

putovanjeIako je zena bila zaduzena za butik i sve vezano za njega ovu nabavku sam ja morao da obavim. Avion za Tursku je kasnio 15ak minuta, vec me hvatala neka panika,ali uz dobro drustvo na aerodromu i u avionu sve sam dobro podneo. E pa i ja cu u taj hotel rece jedan od momaka na izlasku iz aviona.
Hajde na pice k meni u sobu pozvao sam ga posle vecere, ne mogu,imam goste rece on,ali ako hoces mozes k nama u sobu.Prihvatio sam, nisam imao sta drugo da radim.Ok,rekoh mu samo da se presvucem.Kod njega u sobi sam zatekao dva krupna muskarca nekih 40ak godina,u punoj snazi .Bili su u sortsevima i majicama,tako da sam shvatio da nije posao u pitanju.Iznenadio sam se kad su me pozdravili na Srpskom. Seo sam izmedju njih na krevet,domacin nam je otvorio pivo,moram u wc rekao sam. Osecao sam da se nesto dogadja,uzbudio sam se. U wc-u sam slucajno pogledao u nesser na ormaricu.Vazelin i kondomi. To je to! Kurcina mi je vec skocila. Iskreno,nisam nikad primio kurcinu,ali pusio sam nekoliko puta.
Vratio sam se u sobu,shvatio sam da im smetam,idem polako,rekoh im.Ma nemoj,rece jedan od njih,ako ti ne smeta musko drustvo.Ostani,malo da skratimo vreme i mi smo poslom ovde.Mi smo iz Pazara. Nasmejao sam se. Pa ako vam ja ne smetam,rado cu ostati.Volim musko drustvo,rekao sam dok sam sedao izmedju njih. Dok mi je palio cigaretu malo mi je dotakao bradavicu.Polako je sklonio ruku sa mene,a ja sam se razocarao.Momci,imam pornic,hocete li gledati,rece domacin,odlicno rekoh mu ja,ali ima malo bisex scena rece domacin.Smeta li ti upita me.Ne,volim to,rekoh mu.
Pocela je zestoka grupna akcija,nisam se trudio da sakrije svoju nabreklinu jer su i njihove bile vidljive.Momak s desne strane je ustao i otisao do wc-a.Brzo se vratio. Hocemo li malo da drkamo upita.Nije sacekao odgovor,vec se skidao.Njegova velika,obrezana kurcina je iskocila.I mi smo se poskidali,na tv-u se momak spremao da primi lepu kurcinu,domacin je lagano drkao,a levi momak se malo priblizio k meni.Nisam se iznenadio kad je uzeo moju ruku i stavio je sebi na debelu obrezanu kurcinu.To je bio okidac.
Drugi momak je bez oklevanja primakao glavu i socno me poljubio.Uhvatio sam i njegovu kurcinu,domacin se ispruzio iza nas.,polako sam se savio i uzeo u usta kurcinu.Lep komad,lagano sam ga dudlao,skoro celog uvlacio u usta,tad je drugi momak krenuo ka mom cmaru,rasirio mi je guzove,zaronio medju njih i jezikom se igrao po njima. Domacin je prineo svoju kurcinu i pomerio mi glavu.Balavio je veliki glavic,lizao sam ga i pljuvao po njemu. Nisi spreman za karanje,rece jedan od momaka.Dodji,povuce me za ruku.
Usli smo u wc,tu cucni iznad solje,odvrnuo je rucicu od tusa i pustio vodu.Voda je prodirala u mene,brzo je bilo gotovo,jos je uzeo malo vazelina.Potpuno otvoren i spreman,daj da vidimo sta sto uradili rece i nasloni svoj veliki.glavic na moj cmar,kratak ostar bol,ali nista strasno,usao je ceo.Bravo rece. Idemo u sobu.Njih dvojica su drkali kurcine. Ovde pokaza drugi momak,shvatio sam.Namestao sam se preko njega,polako sam se nasadjivao,do muda,bolelo je,domacin je stao ispred mene.Drzao sam se za njegove jake noge i dudlao mu kurcinu.Osetio sam prste na cmaru,drugi prst je vec bio u meni. A za njim i druga kurcina je krenula u mene.E sad je vec bolelo,ali polako je ulazio.Malo sam se izdigao, usao je ceo.Polako su uskladili pokrete,a ja sam se vrpoljio,jos je uvek malo bolelo,domacin me je uhvatio za glavu,nabijao je svoju kurcinu u usta, svrsavao je obilno.Spustio sam se,poceo sam jace da se krecem,palilo ih je to.Ubrzavali su,stenjali,ali nisam se zaustavio.Svrsili su oba.
Isprao sam cmar,ali sperma je jos uvek curela iz mene,dodji rece mi domacin.Uzeo je moju kurcinu u usta,nije dugo trebalo da dodjem do kraja.Svrsio sam lepo.Bas mi je to trebalo,jer cinilo mi se da ce mi muda puci. Sedeli smo neko vreme,ljubili su me,igrao sam se s njihovim polukrutim kurcinama,popi ovo,rece domacin.Rastvorio je neki prasak u vodu.Svi smo popili. Za nekoliko minuta kurcine su nam bile tvrdje nego ikad. Momak mi je bio iza ledja,polako je uvukao kurcinu u mene,podigao sam nogu i naguzio se.Lagano me je karao.Drugi momak se okrenuo,njegova kurcina je stajala ispred mene,uzeo sam je u usta,a on je lizao moj cmar i muda,po nekad bi uzeo i moju kurcinu u usta.Domacin je prisao,dudlao sam mu,izvukao je kurcinu i prislonio je na njegov cmar.Prvi put sam to gledao,kurcina je nestajala u njemu,otvarao se i lako ga primao.Uzeo sam kurcinu u usta,mene je momcina lagano karao,a njega je domacin rasturao.Drzao sam mu nogu,kvasio i sirio cmar u koji je domacin ludacki ulazio i vadio ga je celog napolje.Razdvoli smo se.Dodji na mene rece mi domacin,uzeo sam njegovu kurcinu u usta,meni ga je stavio momcina,zestoko,a drugi ja je gurao meni u usta,izvadio ga je i naslonio na domacinov cmar.Pljuvao sam,uzeo sam opet njegovu kurcinu u usta,a momak je prislonio kurcinu na njegov cmar. Domacin je stenjao,tesko je kurcina ulazila u njega,cinilo mi se,ali momak je znalacki to radio.Brzo ga je uvukao do muda.Dugo su nas tako karali. Razdvojili smo se. Dodji,da ja pokusam,pozvao sam momka.Naguzio se ispred mene,ulazio sam polako,bio je rasiren,vreo i podmazan.Izgubio sam se,ludački sam ga karao,sve dok domacin nije usao u mene.Sjurio ga je celog u tremu. Uh.To mi je bio san,karao sam i nasadjivao se.Svrsavao sam,a i domacin je ubrzao.Drugi momak ga je drkao ispred mojih usta,seme je poletelo iz kurcine.Ustao i drugi,stavio ga meni u usta i uz nekoliko pokreta svrsio.Umorni smo se opruzili i docekali jutro.