Radnik

radnikCale je sa kolegama s posla dosao da zavrsi nesto oko kuce,radili smo udarnicki,a najvredniji je bio Mirko.Muskarcina u punoj snazi,krupan,zgodan,rece da ima 35. Kad god sam ga u toku posla dodirnuo osecao sam kako mi se srce uzlupa. Zavrsili smo s poslom.Mali Mirko ce da spava kod tebe u sobi,da ne ide,daleko mu je kuca. Obradovao sam se,hteo sam da urlicem od srece,da skacem!,ali ti mali mozes da spavas u dnevnoj. Mirko se seretski nasmejao,nema problema,spavacemo zajedno!
Otisao je svako na svoju stranu,Mirko je uzeo peskir i otisao da se istusira.Vec sam bio nervozan,drkao sam kurcinu. Brzo se vratio.Skocio sam.Idem i ja pod tus.Bio sam brz. Detaljno sam se oprao i isprao.Usao sam u sobu.Mirko je sedeo na krevetu.Mali,daj pincetu cini mi se da imam krpelja.
Doneo sam mu pincetu.Gde,upitao sam ga,daj da ti ga ja izvadim.Umesto odgovora ustao je i svukao gace.Meni se vid pomutio!Evo ovde,pokaza na preponu.Mali,kurac,dosta tamne i jako naborane kozice strcao je iznad ogromnih muda.
Srce je u meni udaralo kao ludo.Ovde,pokaza mi prstom,spustio sam se na kolena,ispred kurcine,jel’ ovo upitah ga i mahinalno dodirnu njegova muda i kurcinu.E to je,vadi ga! Brzo sam to obavio,a nisam bio svestan sta radim. Pogledao sam ga iz blizine,sad mi se cinio veci.Hvala ti puno,rece Mirko i nezno me pomazi po glavi.Sacekaj,sad cu doneti alkohola. Otrcao sam po alkohol,jedva sam ga nasao.Usao sam u sobu,Iznenadio sam se kad sam ga zatekao u krevetu,pokrivenog.Daj da namazemo alkohol,ma ne treba,gaovorio je,ali ja sam insistirao i povukao pokrivac.Opet je usledio sok!
Njegov mali,crni,”naborani” kurcic se pretvorio u ogromnu ,debelu,zilavu kurcinu.Pola glavica je virilo iz kožice.Krenuo je rukom da ga prekrije,nije uspeo.Zurio sam u njega,pogledao sam ga u oci.Brzo je sklonio pogled .Nije mu bilo prijatno.Trgao sam se,lagano sam prineo flasicu sa alkoholom,nakapao na mesto ,slucajno sam mu dodirnuo muda,pocela su da se stezu.
Dobro je mali,rece on suvim ,grubim glasom.Opet sam se trgao,sto si se uplasio,upitao sam ga,neboj se necu ja nikom da kazem.Neces?Upitao je.Sigurno? Ma ne brini ,rekoh mu.
Povukao je carsav preko kurcine,i stavio ruku preko nje.!.U meni je nesto puklo! Ej,nemoj da se stidis,rekoh mu.Opusti se.Ruka mi je poletela ka njegovoj kurcini,sklonio je ruku,opipao sam ga,bio je tvd kao kamen.Ustao sam,zakljucao vrata,krenuo sam ka njemu.Pomerio se malo.Legao sam pored njega.Pokusao sam da ga poljubim,lagano je okreno glavu,nije se pomerao,lezao je ukocen.Svukao sam prekrivac,uhvatio sam ga za kurcinu.Polako sam mu svukao kozicu,sad mi se cinilo da je jos veci.Na rupici se pojavila jedna kapljica.Lagano sam vrhom prsta razmazao kapljicu po velikom glavicu.Uzdahnuo je.Jos nekoliko puta sam mu svukao kozicu.Odgurnuo mi je ruku i naglo ustao.Ja sam sad bio jako iznenadjen,gotovo uplasen!
Stajao je nekoliko trenutaka ispred kreveta,krenuo je ka vratima,ocekivao sam da izadje.Umesto toga je zakljucao i ugasio svetlo. Mali sad ces biti izjeban,hteo ili ne. Munjevito se skinuo i bacio u krevet pored mene. Nasrnuo je,gurao je jezik u moja usta,duboko,skooro do krajnika.Rukama mi je stezao grudi.Masirao,nije bio grub.Tople grube ruke su me ne opisivo uzbudjivale.Brzo me je skinuo,borio sam se njim,uhvatio sam ga s obe ruke za kurcinu.veliki glavic mi je virio iz saka.pulsirao mi je u rukama,osecao sam kako vrela krv struji njegovim zilama.Prineo sam ga usnama,navlazio ih i nezno ga poljubio.Nisam mogao odoleti toj vreloj lepoti, otvorio sam usta i polako ga primao nisam uspeo mnogo,ali i to je bilo dovoljno sudeci po njegovim uzdasima,ohrabrio sam se,lizao sam ga poput velikog sladoleda,a on je sve vise stenjao.Krenuo sam glavom ka mudima,polako sam ih olizao,uzimao sam u usta ledno po jedno,stenjao je…
uhvatio me je za ramena i povukao na gore.Legao sam na ledja pored njega, ljubio me je jako,polako se spustao sve nize.Drhtao sam od uzbudjenja rasirio sam i podigao noge.probijao se vlaznim jezikom ka mom otvoru,sve dok ga nije pronasao.Zabijao je jezik sve dublje u mene,igrao se prstima unutra,otvorio me je potpuno.Polako se uspravio na kolena,naslonio je veliki glavic na moj otvor,prodirao je polako,nezno se zabijao u mene,vadio ga na moj najmanji trzaj,potpuno sam se otvorio i primio celu veliku kurcinu.Osetio sam njegovu vrelinu u sebi , naslonio se na mene,bio je ceo u meni,ljubili smo se.Polako me je rukom namestio na kolena.Natrcio sam se nije oklevao,osetio sam kako jezikom ponovo palaca po mom otvoru,onda je usledio proboj.Sad je bilo lako brzo sam ga primio,krenuo je da me nabija drzeci me za kukove.Nije me stedeo,ubrzavao je,sve je jace i dublje prodirao,malo sam osetio bola,ali bilo mi je lepo…takooo kurvice moja,govorio mi je,,kako lepo mesas,,,ooohh.polako,rece mi svrsicu.Kako me palis rece mi dok je legao pored mene, kao nijedna kurvica do sada, nalestao se meni iza ledja i lagano prodirao.takooo,jos samo maloo.to kurvice moja…uh sad ti je do muda,,rekao je.Opipao sam njegova mude.jos uvek velika ali natprirodno tvrda..podigao mi je nogu drzao je snazno i zabijao se u mene.Izdizao sam se i spusvao lagano,uhvatili smo dobar ritam,ali je on naglo prekinuo.
moram da svrsim kurvice moja,rekao mi je,napipao sam jos uvek mokru kurcinu,sagnuo sam se,uzeo sam glavic u usta,stenjao je pustio sam ga najdublje do sada u grlo,pokusao sam da ga malo golisam jezikom.Tada je nastao veliki prasak,sipao je vrelo seme meni u grlo,gutao sam sve,a on je stenjao i lagano se grcio.Sve to je potrajalo,polako je pritisak popustao,smirio se,svaki moj dodir jezkom po glavicu je ispratio laganim trzajem.polako je gubio na tvrdoci,ali jos dugo sam ga drzao u ustima sve dok se nije potpuno opustio.ovako nesto nisam nikad doziveo rekao mi je dok me je cvrsto stezao u svoj zagrljaj,nisam imao sex sa momcima,stvarno sam propustio pravu stvar.polako sam se opustio u njegovom zagrljaju i lagano utonuo u san.u neko doba me je probudila njekova kurcina,ponovo je bila tvrda kao kamen,nisam hteo da se pomeram da g \a ne probudi,ali on je bio buda.Maleni,ne mogu da spavam,rece mi,razmisljam o tebi,opet mi se kurcina digla palis me strasno.Nije mi bilo tesko da se spustim do njega,sad sam ga vec lakse gutao,polako sam ga opkoracio,lizao je cmar,gurao mi jezik i prste sto je dublje mogao,meskoljio sam lagano,to sa je palilo,osecao sam kako pulsira u mojim ustima,muda su mu se opet skupila ,sad su mi se cinila jos vecim u ruci.Polako sam se okrenuo,otvorio je mije guzove i malim prstima usmeravao kurcinu.Teze je ulazio ali nisam zurio,nasadio sam se do muda,zastenjao je kad sam poceo poskakivati na njemu.Nabijao sam se do muda,i on se izdigao i nabijao, ritam nam je bio savsren,sve dok se on nije pridigao i oborio me na krevet.Rasirio sam noge,usao je.Imao je dosta prostora za manevar,iskoristio je to.snazno se zabijao u mene i vadio ga skoro celog,znoj je cureo sa njega,nisam mu ostajao duzan,izdizao sam se i mesao.Ubrzavao je ritam,sad me je vec razvaljivao pod nalita kurca osecao sam da je sve dublie u meni.To je bas jako dugo dugo trajalo,zavukao je ruke ispod mene,nabijao je sad jos jace, naglo je zastao,samo se upirao kao da ulazi jos dublje,svrsavao je glasno,trzao se,stenjao,sipao je svoje vrelo seme duboko u mene.Jos je bio u meni,legao je preko mene i potpuno se opusto.ljubio sam ga,bili smo potpuno mokri,posle nekog vremena sam osetio kako kurcina polako klizi iz mene,a za njom je krevuo potok sperme.Pokusao sam da stegnem cmar,ali tnisam usppevao, slivala mi se niz noge,ostejeo je trag do kupatila.
cekali smo da se digne i treci put,okrenuo sam mu ledja,brzo gs je smestio u mene,igrali smo se,kratki trzaji su me strasno palili.nikud nismo zurili, meskoljio sam se po malo.ljubi me je gud god je stizao,bilo mi je prelepo u njegovom snaznom zagrljaju.Izvadio ga je i usta,dodji,pzvao me je, ovako,bravo tu se natrci kuvice moja,drzao sam se za krevet dok je on ludacki ulazio i izlazio,podigao sam nogu drzao me je za sise,mesio ih,stenjo je.Izvukao ga je,a ja sam seo na pod,bio mi je u visini usana,uhvatio me je za glavu,a ja sam ga stehao u saku.Ludacki me je karao u usta,drzao me je za glavu i nabijao.Osetio sa pod prstima kako krece seme iz muda,spremno sam ga docekao u usta.Morao sam gutati nisam imao izbora,ali bilo je jako ukusno,gusto seme se slivalo niz moje grlo.Bio je sav u grcu.