Rame uz rame

rame-uz-rameSvako od nas ima svoju Priču ,zivotnu ,po nekad tesku, opaku, ni malo laku ili pak neku opstu, jednostavnu, laku…
Lično se uklapam u opstu lakšu prlicu zivotnu, još ako se dodoa da sam se snasao u životu mnogi kažu da mi je lako! Ništa mi nije bilo teško tako ni veliki lomovi i padovi u poslu su mi bili samo podstrek za dalje… Nisam jedino bio ostvaren sa ljubavne strane,veliku prazninu sam popunio poslom,vremenom sam prihvatio emotivnu samoću i nisam više mnogo razmisljao o tome…
Topla beogradska jesenja noc,vracao sam se prilično umoran iz teretane i telefon me je bas prenuo i to privatni. Eh ko li je sad, dubok muski ,prijatan glas… Dopisivali smo se, ali se nismo uklapali, dobro rekoh mu, hajde da odemo na pice i rešimo to: dogovor je bio za sat vremena…
Pretpostavio sam o kome se radi ali nisam bio bas siguran,nisam se čak ni obrijao,jer sam imao osecaj da je to još jedna izgubljena zivotna runda!
Poranio sam i porucio pice,nije kasnio, ušao je i osvrnuo se. Podigao sam ruku i nasmejao mu se! Sad me je bila sramota sto se nisam obrijao . Zgodan ,lep, razvijen,malo krupniji momcina koračao je prema meni , jak stisak ruku,odmerili smo snage, lagani razgovor i njegovo često gledanje na sat dali su mi do znanja da želi da bude sastanak kratak! Da podjemo rekoh mu,pristao je. Pruzio mi ruku napolju i rekao da mu se javim!
Izašao sam iz kola i prosetao malo parkom, topla jesenja noc i lisce pod nogama,nekako sam omeksao u trenutku,dopao mi se prilično, da ne kažem jako.
Vratio sam se u stan i raskomotiio,sipao sam sok i uzeo daljinski,ali umesto ekrana sam video njega ispred sebe! Dohvatio sam telefon i nasao njegov broj,nije bio dostupan!
Dobro,nisam neko ko ocajava,ali bilo mi je nekako krivo osecao sam se prevarenim!
Odmah je usledila poruka da je dostupan ali nisam hteo da ga zovem,legao sam ali nikako da zaspim . Već je bila ponoc, telefon je zazvonio, pogledao sam, on je zvao. Ne mogu da spavam čuo sam ga…dobro šta ja imam s tim hteo sam da zvucim grubo, imaš, reče on! Mislim na tebe! Tisina. Prekinuo sam i ustao. Obukao sam se za minut i izleteo iz zgrade ka kolima. Pozvao sam ga. Gde si upitah ga? Sto pitas reče on,da nećeš doći? Hocu rekoh mu već sam u kolima,nasmejao se,pa i ja sam! Hajde onda da se nadjemo na Adi!
Dok sam izlazio iz kola i on je stigao,istrčao je, ej momcino,pa sto mi uradi upitah ga?? Nasmejao se , hajde da malo prošetamo! Stvarno je bilo lepo mirno i tiho samo po neki setac bi prošao ali veoma retko… Primakao mi se.,nisam mogao odoleti, ruka je sama preletela preko njegovih ramena. Poveo sam ga u mrak na klupu dalje od staze. Poljubio sam ga,uzvratio je stidljivo ali ubrzo se to pretvorilo u strasno ljubljenje. Pritisak u meni je rastao , lebdeo sam zeleo sam da traje vecno. Nesvesno sam ga stezao ,hej polako , zastenjao je.nasmejali smo se tome, nastavili smo gde smo stali… Idemo kod mene rekoh mu. Gledao sam ga, kao da sam se plasio da ne pobegne, pratio me je. Uleteli smo u ustan,pritisao sam ga čim sam zatvorio vrata. Sad je i on uzvratio istom snagom. Nastala je borba lavova skidali smo se i bacali odecu,milovao sam mu jake maljave grudi a on me je milovao gde god je stizao. Osecao sam njegovu kurcinu kroz pantalone, trljali smo naše nabrekline i stezali jedan drugog.
Dodji da ti pokazem nešto poveo sam ga u sobu. Brzo smo skinuli pantalone. Iskočio je lep kurac ispod malog stomacica. Znao sam da nebi dugo izdrzao pa sam morao da potražim nešto sto mi je ruzno na njemu ali nisam uspeo. Legao je pored mene upleli smo se borba je nastavljena lomili smo jezike i upirali jedan u drugog. Milovali smo se do besvesti. Pamtio sam svaki milimetar njegovog tela. Ljubio me je po vratu grudima stomaku i napokon se spustio ka kurcini. Lagano ga je dudlao osecao je da sam na samoj ivici do explozije. Odgurnuo sam ga i polako milovao njegovo telo. Mazio me je rukama spuštao sam se sve nize po njegovom stomaku i lagano uzeo njegov kurac u usta. Povelik ali odličan za moa usta. Stenjao je. Podigao sam mu noge na ramene i krenu oka njegovom otvori. Jako uska rupija je jedva pustila jezik unutra a on je glasno i duboko disao. Pridogao sam se i nastavio ga ljubiti a prst je sam ušao u njega. Mnogo sam bio napaljen i nisam obraćao pažnju da li ga boli ali trudio sam se. Popustio je jedva sam ga otvorio. Okrenu sam ga i prislonio kurcinu na guzove. Samo sam nastavio da navijam i polako ulazim u njega. Stenjao je. Podigao je nogu a ja sam ubrzao i uhvatio ga za kurcinu. Drkao sam ga i nabijao. Osjetio sam kako se grci i svrsava. Stavio je ruku da ne ispraka krevet a ja sam svrsavao duboko u njemu.
Druga vrata desno rekoh mu kad sam došao o sebi skočio je. Mimoisli smo se na vratima oprao sam kurac i legao pored njega još dugo smo se ljubili i stezali jedan drugog u zagrljaj. Bio sam spreman za nastavak i on je. Pustio sam ga da mi stavi prst u moj otvor ali bas je bolelo jer nisam do sad primao kurcinu a nisam hteo da ga dobijem. Bas je bio nezan ali nije išlo i polako sam mu dudlao kurcinu. Odgurnuo me je i oporavio Nabijao se a ja sam mu drkao tvrdu žilavu kurcinu lomio je moj kurac kao niko do sad. Opet nisam mogao dugo izdržati. Čim je osetio da svrsavam zastenjao je i on i njegovo vrelo seme je prsnulo do mog vrata…
Probudio sam se i ugledao kako budan lezi i posmatra me. Hteo je nešto reci ali nisam mu dozvolio. Poljubio sam ga. Hajde idemo na doručak. Već je kasno.
Nisam ga video nekoliko dana ali često sam pomišljao na njega. Sačekao sam ga ispred zgrade u kojoj je radio. Bas se obradovao. Idemo. Ručali smo i jedva dočekali da dodjemo u stan.
Evo opet sam večeras prošetao parkom ali ne vise sam, sad imam nekog ko korača samnom rame uz rame!!!