Uputstvo za SMS chat sa gay momcima i transvestitima

Ukoliko želite da pošaljete poruku nekome od nas to možete učiniti na sledeći način:

Ukucate u SMS poruci AB (razmak) nadimak osobe sa kojom želite da se dopisujete (razmak) i poruku koju želite. Takvu poruku pošaljete na broj 6292.

Svaka osoba, koja se prijavila na chat, ima svoj nadimak koji možete videti kod svakog profila. U svakoj sledećoj poruci više ne morate da pišete nadimak, već samo poruku.

Na primer, ako se osoba sa kojom želite da se dopisujete zove Branko, a njegov nadimak je branko85, šaljete SMS na sledeći način:

Prva poruka: AB   branko85   Cao, kako si?…

Ostale poruke: Odakle si? Cime se bavis?…

Ukoliko želite da promenite sagovornika, u sms poruci pišete AB (novi nadimak) ( poruka ) i pošaljete je na broj 6292. Od tog trenutke sve poruke odlaze toj, novoj osobi.

Sajt www.naguzi.me je namenjen isključivo punoletnim osobama (18+) i napravljen je sa ciljem da se učesnici ovog SMS CHAT-a prvenstveno dobro zabave, uz mogućnost da se upoznaju sa nekim od nas, ukoliko poželimo to.
Molimo Vas da ne budete napadni i ne tražite od nas lični broj telefona ili kontakt adresu po svaku cenu, jer ne znamo ko je sa druge strane i želimo samo da se bolje upoznamo. Ako ti neko od nas ne odgovori odmah, budi strpljiv jer verovatno nismo u mogućnosti da kuckamo u tom momentu.

Ovaj servis za upoznavanje je dostupan i u funkciji non-stop, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, tako da možeš da nas kontaktiraš kada god poželiš.

Podržane su sve mreže u Srbiji – 064/065 (Telekom Srbija) i 062/063 (Telenor Srbija) i 060/061 (A1).

Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od devojaka i žena prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP AB i pošaljite na broj 6292.

Poruke moraju biti tekstualne (MMS poruke se ne mogu slati).

Cena svake poruke koju vi pošaljete je 51,60 din. za korisnike MTS mreže, 51,99 din. za korisnike Telenor mreže i 51,48 din. za korisnike A1 mreže.

Poruke koje vam mi šaljemo ne naplaćuju vam se. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćate samo poruke koje ste poslali.

Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS

Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050

Chat je virtualno-zabavnog karaktera!