Vrelo leto

vrelo-letoMore,ludilo,uzivanje,ali u svemu tome neka duboka praznina. Znao sam o cemu se radi,ali nisam imao sa kime da to podelim.Veliko drustvo,ribe koje su mi se otvoreno nudile,a ja sam uvek birao najbolje,sve mi je to dosadilo. Borio sam se sa samim sobom. U svemu tome,najvise mi je odgovarao dolazak jos nekoliko clanova drustva,neko je bio visak u odnosu na krevete.Odmah sam reagovao, ponudio sam se da ja budem taj visak, dok sam slagao besnu facu,u meni je sve igralo. Napokon pravi odmor,uzivanje u samoci,bar tokom noci.Potrazio sam smestaj u blizini,nije bilo problema,docekao me je zgodan krupan momak, uz rakiju smo se dogovorili.Izuzetno uredna,lepa i komforna kuca. Odusevio sam se sobom, lep pogled na more,velika terasa. Odavno nisam bio toliko sretan,uzbudjen. Nisam dugo uzivao u samoci,dosla mi je “drugarica”,uvek raspolozena da primi moju kurcinu do jaja,njeno mesanje me je dovodilo do ludila,bila je uska vlazila je obilno,jaki vaginalni misici su dobro odradjivali posao”.Donela je dve limenke kafe,otisao sam da se istusiram, cekala me je polugola,lagano me je obradjivala,njen jezik je ludovao po meni,jako sam se uzbudio,kurcina mi je balavila,prekinuo sam njenu igru,bukvalno je podigao,polako sam prodirao u nju, rasirio sam joj picku sto je vise bilo moguce, trljao sam svoje dlake po njoj. Znao sam da je to raspaljuje,osecao sam njene grceve,uzdasi su bili glasni,ali ni ja nisam dugo izdrzao u njoj, sipao sam seme duboko u nju. Kad sam ustao primetio sam na terasi senku ,znao sam da nas neko posmatra! Lezao sam zadovoljan,razmisljao sam o posmatracu,izadjoh na terasu, ugazio sam u spermu. Znaci musko!
Vratio sam se s plaze, legao sam malo,da se odmorim, cuo sam da neko koraca. O pa to je bio moj domacim! Glumio sam da me je uhvatio duboki san, prisao je blizu vrata, malo sam oci zakloni rukom,jasno sam video njegov nadignuti kurac,samo sto mu nije pukao sorts. I moja kita je reagovala,osetio sam kako raste,ukrutio se,izuzetno jaka erekcija. Osetio sam blag bol u glavicu,nikad tvrdji nije bio.Pomerio sam se, nisam vise mogao da izdrzim! Nasmejao sam mu se,pozvao sam ga rukom,nije oklevao. Dugo nisam video kurac,a ovakav nikad,rekao mi je. Njegova ruka mi je polako svlacila kozicu, spustio je glavu,gutao ga je,polako nezno,duboko,osecao sam kako mi se muda stezu,znao sam da je blizu svrsavanje. Skidaj se reko mu. Brzo je to uradio, lepo oblikovan,razvijen,crn,maljav.Njegova lepa ukrucena kurcina je stajala visoko podignuta, dodji pokazah mu krevet,vec sam drzao kremu i kondom. Uh,njegova guza je bila uska,ne razradjena,ali je hrabro primao svaki moj santimetar.Bio sam ceo u njemu,lagano sam se kretao,mnogo je uzak,znao sam da ne mogu dugo da izdrzim,.Ubrzavao sam,sve sam ga jace nabijao, uzvratio mi je pokrete,snazno i duboko sam ga nabijao. Izvadio sam ga,prineo ga njegovim usnama, sperma se prosula po njima,oblizivao se,.Nista nismo govorili, otisao je do kupatila, sacekao sam ga,pa sam se i ja istusirao.Kad sam se vratio,on je stajao na vratima,kuda upitah ga, pa gotovo je rece on. ,he,nije tek smo poceli rekoh mu.
Izvalio sam se na krevet,on se opet skinuo,klekao je izmedju mojih nogu, njegov vreli dah na mojim mudima je opet budio zver u meni. Lagano je sisao muda,lizao mi prepone,spustao se sve do anusa,lepo nezno je kruzio po njemu, opet sam bio strasno uzbudjen!
Dodji rekoh mu,uspravio se,hajde me opkoraci,uhvatio sam ga za kukove,polako se spustao na moju kurcinu,uh,njegova vrelina,me je naterala da ga snazno nasadim na kurcinu. Ljubili smo se, ljubio sam mu prelepe maljave grudi,sisao bradavice. Pogledah njegovu lepu debelu ,glavatu kurcinu. Izdigao sam ga taman toliko da mu mogu malo ljubiti glavic, polagano sam to radio, bio je modar, tvrd i velik. Jezikom sam prelazio po njemu. Stenjao je, polako sam ga stavio u usta.Tvrd kao kamen pulsirao je. Hajmo u 69ku rekoh mu. Velika stegnuta muda, polagano sam ih mazio,on je lizao moj anus,i sad vec duboko prodirao prstom u mene,bolelo je malo,ocekivao sam vise. Uzeo sam njegovu kurcinu i lizao je kao sladoled, nemoj vise,rece mi,svrsicu . Hajde rekoh mu, i ja sam blizu,stavio sam glavic u usta,jezikom sam se igrao,on je gutao moju kurcinu,gledao sam ga kako mu sperma izlazi po mom licu,osetio sam i ja snazan udar.Svrsavao sam i ja,duboko u njegovim ustima.
Narednih 10ak dana sam uzivao sa njim,jos osecam njegovu vrelinu!